Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Starterkit CASE PTFIX L-Boxx voor elektrici

Met de uitgebreide starterkit CASE PTFIX L-Boxx krijgen elektrotechnische professionals bij Conrad nu een praktische set van Phoenix Contact in handen.

  • In totaal 161 hoogwaardige componenten, waarvan 92 PTFIX-verdeelblokken in een gestructureerde Sortimo-systeemkoffer L-BOXX
  • Overzichtelijk, veilig en gemakkelijk toegankelijk opgeborgen
  • 50% plaatsbesparing
Met de starterkit CASE PTFIX L-BOXX van Phoenix Contact breidt Conrad zijn aanbod professionele componenten voor elektrotechnische installateurs uit. De startset bestaat uit in totaal 161 hoogwaardige componenten in een praktische en overzichtelijke assortiment Sortimo-BOXX 102 en maakt snelle montage zonder gereedschap mogelijk.

De in totaal 92 PTFIX-verdeelblokken vormen het hart van de set. De PTFIX-verdeelblokken zijn een unieke oplossing van Phoenix Contact en zijn voorzien van de push-in-aansluittechniek. De montage gebeurt flexibel in de lengte of dwars op de draagrail, via directe montage. Hierdoor kunnen elektrotechnische installateurs tot 50% ruimtebesparing realiseren. In totaal 11 verschillende kleuren maken een intuïtieve en veilige toewijzing van kabels en klemaansluitingen mogelijk. De vrij uitbreidbare blokken zijn direct klaar voor gebruik. Dankzij de directe push-in-insteektechniek kunnen voorbehandelde, starre geleiders tussen 0,14 en 6 mm² bij de aftakcontacten en tot 10 mm² voor de voeding zonder gereedschap en zonder handmatige overbrugging worden gemonteerd. Dit biedt tot wel 80% tijdvoordeel.

Voor de montage bevat de starterkit in totaal 53 draagrailadapters en 16 schroefflenzen, steekbruggen en markeringen.

“Alle componenten zijn veilig, overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk in de zwarte assortiment systeemkoffer L-BOXX 102 opgeslagen”, aldus Andres Busche, Marketing Manager van Phoenix Contact Duitsland. “De starterkit biedt elektro-installateurs zo een aanzienlijke tijdswinst bij de montage. Dankzij de verschillende kleuren en de push-in-techniek wordt bovendien het foutpotentieel aanzienlijk verminderd, conform ons motto: uitpakken, aansluiten, klaar.”

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord