FEIN accuboormachine met 4 versnellingen

Universele accuschroefboormachine met 4 versnellingen 

Conrad heeft het assortiment high-performance elektrische gereedschappen voor professionele gebruikers en doe-het-zelvers uitgebreid met de ASCM 18 QSW accuschroefboormachine met 4 versnellingen van FEIN.

“Professionals hebben behoefte aan hoogwaardig elektrisch gereedschap dat betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en veelzijdig inzetbaar is. De ASCM 18 QSW accuschroefboormachine met 4 versnellingen is precies zo'n tool die het werk een stuk eenvoudiger, efficiënter en veiliger maakt”, zegt Jürgen Kreiner van Conrad.

Als een van de nieuwste producten uit het FEIN 18 V programma heeft de ASCM 18 QSW een laag gewicht van slechts 1,7 kg (inclusief batterij), een zeer compact ontwerp en een slanke greep. De accuschroevendraaier is bij uitstek geschikt voor vakmensen die in de bouw montagewerkzaamheden moeten uitvoeren en dagelijks op moeilijk toegankelijke plaatsen moeten boren.

Boren en schroeven in verschillende materialen

Omdat u, afhankelijk van de taak, met verschillende boorsnelheden werkt, heeft FEIN de accuboormachine uitgerust met een volledig metalen overbrenging voor vier versnellingen, die toerentallen tot maximaal 2.500 tpm mogelijk maakt. Het apparaat biedt optimale toerentallen voor boren of schroeven in verschillende materialen.

Uniek: MultiVolt interface

“Een bijzonder en uniek kenmerk is de MultiVolt interface van FEIN. Elektrische gereedschappen die met deze interface zijn uitgerust, kunnen worden gebruikt met alle 12 tot 18 V FEIN Li-ion batterijen en zijn bovendien compatibel met oudere batterijen met een lagere capaciteit. Dit maakt het een uiterst praktisch systeem. Zelfs als een opgeladen 18 V batterij niet onmiddellijk beschikbaar is, kunnen vakmensen verder werken met een 12 V batterij”, legt Product Manager Thomas Blank uit, die bij FEIN verantwoordelijk is voor de batterijtechnologie.

Met de QuickIN interface kan de FEIN accuboormachine zonder extra gereedschap aan elke taak worden aangepast. Door gebruik te maken van los verkrijgbare accessoires, zoals een zelfspannende SKE boorhouder, verandert de boormachine in een handomdraai in ander gereedschap. Andere accessoires zijn de boorhouder-spanklauwen, die ook zonder extra gereedschap kunnen worden vervangen.

Ook nieuw is de metalen haakse kop, die gebruikers in staat stelt om loodrecht op de richting van de boor te werken, zelfs in krappe ruimtes. Als de ruimte uiterst krap is, kunnen vakmensen de extra korte schroevendraaierbits en zeskantboren direct in de uitgaande booras steken. Dit maakt de toegang tot bijzonder lastige plaatsen mogelijk.

FEIN accuschroefboormachine of een complete set voor alle werkzaamheden?