Goed gereedschap

Zelden is er zoveel geklust als deze periode. We moesten verplicht thuis blijven, vakanties werden/worden geannuleerd, dus het ideale moment om thuis aan de slag te gaan. En voor elke klus geldt: goed gereedschap is het halve werk. Als echte kenner weten wij dat als geen ander. Daarom hebben we voor u het belangrijkste gereedschap op de rij gezet. Wij wensen u veel klusplezier!

  

Handgereedschap

Overbodig te zeggen dat handgereedschap onmisbaar is. Wat u ook van plan bent om te gaan doen, goed handgereedschap maakt uw klus een stuk eenvoudiger.

  

Elektrisch gereedschap

Even snel een schroef indraaien of een groot oppervlak glad schuren, hiervoor heeft u elektrisch gereedschap nodig. Met elektrisch gereedschap bent u veel sneller klaar en is het eindresultaat vele malen mooier dan wanneer u het met de hand zou doen. Vergemakkelijk uw werk en kies het gereedschap wat u nodig heeft.

  

Tuingereedschap

Wilt u uw tuin netjes en opgeruimd hebben? Uw planten en bomen gesnoeid en het gras kort gemaaid? Dan is goed tuingereedschap absoluut noodzakelijk. Voor elke soort tuin vindt u in ons assortiment passend tuingereedschap.

  

Specialistisch gereedschap

Bent u een doorgewinderde klusser of een professional? Dan kunt u niet zonder een laserafstandsmeter. Binnen enkele seconden heeft u elke ruimte in kaart gebracht zodat u aan de slag kunt. Ook goede verlichting is een absolute must. En doet u veel precisiewerk, zoals bijvoorbeeld solderen of het repareren van horloges, dan is een goed vergrootglas geen overbodige luxe.

  

Toolcraft

Onder ons eigen merk Toolcraft bieden we een breed scala aan tools. Voor de hobbyist maar ook voor professionele klussers. Van complete gereedschapskoffers tot een schroevendraaier en van precisiegereedschap tot handige tools bij het uitvoeren van uw klus. Met standaard 2 jaar garantie en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding grijpt u met Toolcraft nooit mis.