Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Op elke temperatuur lijmen met de GluePRO

De GluePRO 400 LCD is het ergonomische lijmpistool voor professionals in de industrië en maakt nauwkeurige temperatuurinstellingen mogelijk.

 

Hoogwaardige speciale lijmen met individuele smeltpunten zijn vaak nodig om alle mogelijkheden van heet lijmen optimaal te benutten. Met de GluePRO 400 LCD en zijn graadnauwkeurige temperatuurinstelling zijn er geen grenzen. Of het nu gaat om hoge temperatuur afhankelijke acrylaten of lijmen met lage temperatuur en een laag smeltpunt, de vereiste temperatuur kan eenvoudig en gemakkelijk op het apparaat worden ingesteld. De GluePRO 400 LCD is het hete lijmpistool voor professionals die in hun dagelijkse werk met lijmen werken en die hun eigenschappen het beste
ontvouwen wanneer ze op de perfecte temperatuur worden verwerkt. 

Snel gebruiksklaar

Het hete lijmpistool van Steinel in de professionele sector overtuigt met zeer hoge smeltprestaties en is in minder dan 2 minuten klaar voor gebruik. Bovendien biedt het praktische functies zoals vervangbare lijmkoppen, een ophangmogelijkheid en de instelling van de lijmhoeveelheid per slag, evenals een LCD-display met optische temperatuurregeling en met een verwijderbare standaard. De antislip grip, robuustheid en lange levensduur van de verwarming en elektronica van de Steinel GluePro 400 LCD maken het een betrouwbaar hulpmiddel voor optimale resultaten. De ergonomische constructie maakt werken aangenaam en simpel. De temperatuurregeling maakt instellingen mogelijk tussen.

Highlights

  • Met optische temperatuurcontrole incl. graadnauwkeurige weergave
  • Opwarmtijd onder twee minuten
  • Vrijwel elke smeltlijm kan worden verwerkt
Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord