Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Nu de temperatuur stijgt is het verstandig om thuis te zorgen voor een aangename temperatuur. Als u bijvoorbeeld thuis blijft werken en u heeft geen airco, dan kunt u het flink warm krijgen. Of wat dacht u van lange, warme zomernachten? Geen pretje zonder airco of ventilator. Wacht niet te lang, want op = op!

Airco's

De laatste jaren worden de zomers steeds warmer en langer. Een airco is dan ook geen overbodige luxe. Wacht niet te lang met bestellen, want ze gaan erg hard

Luchtkoelers

Zorg voor een verkoelende bries in huis met een staande luchtkoeler. De koeler blaast koele lucht de ruimte in waardoor de temperatuur aangenaam blijft. Doet u veel kantoorwerk of heeft u het 's nachts erg warm? Kies dan voor een tafel luchtkoeler die u op uw bureau of het nachtkastje kunt plaatsen.

Ventilatoren

Een ventilator is wel het minste wat u nodig heeft tijdens de warme zomerdagen. Een heerlijke bries waardoor de warmte direct minder drukkend aanvoelt. Wilt u goed slapen tijdens de zomer? Dan is een plafondventilator een prima keuze. In de woonkamer, op kantoor of in een winkel is een staande ventilator of een stoere torenventilator een absolute must. U heeft volop keuze.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord