Stabiele verbinding? Krachtige hardware voor uw IT-infrastructuur

Slimme gebouwen en netwerktechnologie maken het mogelijk verschillende apparaten en functies binnen en buiten een gebouw met elkaar te verbinden. Conrad biedt oplossingen voor uw high-performance IT-infrastructuur, waardoor technische systemen en mensen met elkaar kunnen communiceren en samenwerken.

   

Mesh netwerken met AVM

Mesh is een nieuwe en innovatieve technologie die wordt gebruikt om een naadloze WiFi-verbinding tot stand te brengen in gebouwen of op bedrijfsterreinen. Door deze individueel uit te rusten met de juiste WiFi-repeaters en powerline-apparaten kan het WiFi-netwerk worden aangepast aan alle behoeften ter plaatse

   

WiFi uitbreiding & netwerk uitbreiding met Renkforce

   

Toekomstbestendig en energie-efficiënt: infrastructuur voor gestructureerde bekabeling van gebouwen.

De gestructureerde bekabeling van de server via de netwerk-backbone naar de randapparatuur kan met de technologie van DIGITUS® naadloos worden gerealiseerd - omdat de afzonderlijke systemen over de gehele linie compatibel zijn. De bekabeling is ontworpen voor grote datavolumes en is tegelijkertijd energiezuinig.

Als netwerkapparaten zoals IP-camera's, toegangspunten of IP-telefoons tegelijkertijd via één kabel van gegevens en stroom moeten worden voorzien, wordt de Power-over-Ethernet-technologie gebruikt. Dit bespaart tijd en kosten, aangezien de installatie-inspanning aanzienlijk wordt beperkt.

Relevante Services: