Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

NWS kabelstripper met e-detector

Bij bedradingssystemen of schakelkasten zorgen hinderlijke gereedschapswisselingen vaak voor frustratie. Meestal worden kabels eerst getest met een spanningsmeter om een stroomstroming te traceren, waarna een kabelstripper nodig is voor de bedrading. Een tijdrovend proces, vooral als het om veel kabels gaat. NWS heeft hiervoor een oplossing bedacht: de kabelstripper met e-detector.

Controleer en strip zonder van gereedschap te wisselen

De hoogwaardige stripper van NWS is uitgerust met een los opzetbare e-detector op de handgreep. Deze contactloze spanningstester is in een oogwenk gereed voor gebruik! Rood geeft een spanning aan, terwijl wit een spanningsvrije lijn garandeert. Tegelijkertijd kan het multifunctionele gereedschap ook worden gebruikt als een lamp - bijvoorbeeld om de juiste kabel te vinden in donkere bedradingskasten. Bovendien is de tang geschikt voor het strippen van kabelmantels en -kernen.

Tip: De e-detector kan ook worden gebruikt op andere NWS-tools met SoftGripp meercomponenten veiligheidshandgreep.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord