VOLTCRAFT VC 891 handheld multimeter wint de gerenommeerde Red Dot Design Award

De Red Dot Design Award is een van de meest prestigieuze en internationaal erkende designcompetities ter wereld. Het wordt georganiseerd door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Duitsland sinds 1955. Het doel van de Red Dot Design Award is om uitstekend design te eren en te belonen in verschillende categorieën, waaronder productdesign, communicatiedesign en designconcepten.

De competitie trekt deelnemers van over de hele wereld aan, waaronder ontwerpers, bedrijven en instellingen. Een panel van onafhankelijke experts beoordeelt de inzendingen op basis van criteria zoals innovatie, functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid en esthetiek. Winnaars van de Red Dot Design Award krijgen niet alleen erkenning voor hun werk, maar ze mogen ook het "Red Dot" -logo gebruiken, wat vaak wordt beschouwd als een symbool van kwaliteit en innovatie in de ontwerpwereld. De bekroonde ontwerpen worden ook tentoongesteld in het Red Dot Design Museum in Essen, Duitsland, dat een van de grootste designmusea ter wereld is.

Er zijn drie onderscheidingen die worden uitgereikt tijdens de Red Dot Design Award: Product Design, Communication Design, Design Concepts. Conrad won de award voor Product Design.

De jury benadrukt dat de VC 891 handheld multimeter van VOLTCRAFT voldoet aan hoge normen voor functionaliteit en kwaliteit. Hij maakt indruk door zijn nauwkeurige, veilige en eenvoudige bediening. Een hoge-resolutiedisplay met dag-nachtmodus maakt nauwkeurige aflezing mogelijk in een breed scala aan omgevingen, ongeacht de heersende lichtomstandigheden. Bovendien garanderen geïntegreerde magneten de bevestiging op ferromagnetische oppervlakken, wat het werken met de VOLTCRAFT VC 891 nog eenvoudiger maakt.

We zijn trots op deze onderscheiding, die ons opnieuw bewijst dat VOLTCRAFT voor onze klanten producten ontwikkelt die tot de beste in hun categorie behoren.

De VC 891 is in fabrieksstandaard en met ISO kalibratie (incl. certificaat) verkrijgbaar.