Philips Hue Lichtsysteem

Het is niet voor niets het best verkochte slimme verlichtingssysteem voor thuis: Philips Hue. Het juiste licht voor elke situatie. Sinds kort kunnen de LED-lampen zelfs via Bluetooth worden bediend, zonder de bridge control center te installeren.

Philips Hue Lichtsystem

Het Philips Hue-systeem biedt meer dan moderne LED-lampen, een laag stroomverbruik en een lange levensduur. Met Philips Hue kan licht in ontelbare kleurnuances worden gecreëerd en intelligent worden geregeld. De juiste stemming voor elke gelegenheid, elke doelgroep en elk moment van de dag! Het licht wordt comfortabel geselecteerd via dimmer, bedieningspaneel, spraakherkenning (bijv. Siri) of app. Het complete assortiment omvat LED-lampen, startersets, lichtstrips, apps, software en accessoires.


16 miljoen tinten

De Bluetooth-optie is relatief nieuw en perfect voor een eenvoudige instap in slimme verlichting. Lampen met Bluetooth maken de belangrijkste lichtbedieningsfuncties mogelijk zonder bridge (centrale besturingseenheid) - geen ingewikkelde installatie. Zo kan elke medewerker het licht in ruimtes gemakkelijk via een app regelen, bijv. dimmen in de pauzeruimte of koel wit licht regelen voor meer concentratie in de vergaderruimte. "White Ambiance" bestrijkt het hele spectrum, van koel daglicht (6.500 K) tot behaaglijk warmwit licht (2.200 K). En "White & Color Ambiance" maakt indruk met een opwindend kleurengamma - tot 16 miljoen tinten!

Traploos, gemakkelijk met één tik van de vinger! Bovendien kunnen de lampen via de vooraf ingestelde lichtscènes in de Hue Bluetooth App gemakkelijk worden aangepast aan een gewenste stemming en kleurenschema. Voor geavanceerde functies, zoals het instellen van routines, het automatisch in- en uitschakelen van verlichting of synchronisatie met muziek, games en films, is de Hue Bridge vereist.


De volledige Philips Hue-verlichtingservaring

Om geavanceerde functies en de volledige verlichtingservaring in uw huis of kantoor te brengen, sluit u uw nieuwe Hue Bluetooth-lampen gewoon aan op de Philips Hue Bridge.