Fluke Connect: innovatie in de test- en meettechniek

Fluke introduceert een revolutionaire vernieuwing in de wereld van de test- en meettechniek. De nieuwe Fluke Connect app en meetinstrumenten kunnen met elkaar verbonden worden en op tal van manieren met elkaar communiceren. Zo kunt u eenvoudig in contact blijven met uw team en op afstand werken en communiceren. Meer dan 20 Fluke-meetinstrumenten kunnen worden verbonden met de gratis te downloaden Fluke Connect App, waardoor het opsporen en oplossen van problemen eenvoudiger en comfortabeler is geworden dan ooit. U bespaart bovendien veel tijd en geld doordat niet het gehele team meer op locatie hoeft te werken.

Vanaf iedere locatie uw meetgegevens delen

Met de ShareLive-videogespreksfunctie kunt u met uw team optimaal op afstand communiceren en uw gegevens delen. Zo kan iedereen in het team zien wat u ziet en op die manier snel en efficiënt samenwerken.  

Tijd en geld besparen bij de rapportage van de gegevens

U kunt de metingen in een keer overzichtelijk vastleggen en delen met de EquipmentLog functie die automatisch gekoppeld is aan het juiste meetapparaat. Zo kunt u snel en eenvoudig de juiste beslissingen nemen met uw team en heeft u alle relevante gegevens bij elkaar op 1 plek.  

Spoor storingen sneller dan ooit op

Met de TrendIt functie biedt de app een ideale trendfunctie waarin u met overzichtelijke grafieken trends kunt vaststellen en op deze manier storingen en problemen kunt detecteren en opsporen. Zo kunt u nog beter maatregelen treffen om grote problemen te voorkomen.   

Optimale veiligheid van uw gegevens

De Fluke Connect app verwerkt de gegevens in de veilige en flexibele Fluke Cloud omgeving die 7 dagen per week en 24 uur per dag wordt bewaakt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens zonder risico gedeeld en verwerkt worden en tegelijk overal zichtbaar zijn voor de leden van uw team.

Voor welke gebruikers is de Fluke Connect app bedoeld?

De Fluke Connect app is in combinatie met de meetapparatuur een ideale oplossing voor diverse gebruikers:

Monteurs voor preventief onderhoud

Zo kunnen monteurs voor preventief onderhoud veel tijd en geld besparen bij inspecties van apparaten met warmtebeeldcamera’s en het testen van de stroombelasting met de multimeters. Doordat de communicatie op iedere locatie plaats kan vinden, bespaart het team veel reiskosten en kan veel tijd bespaard worden doordat gegevens direct verwerkt en gedeeld kunnen worden.

Onderhoudsmonteurs

Doordat op afstand risicovolle spanningstesten kunnen worden uitgevoerd, zorgt Fluke Connect voor meer veiligheid op de werkvloer. Bovendien kan door de verbinding tussen meerdere apparaten en meerdere medewerkers veel sneller gewerkt worden en kan een veelvoud van de apparaten getest worden in dezelfde tijd. Bovendien worden de gegevens automatisch en overzichtelijk verwerkt, wat de monteurs een hoop administratieve handelingen scheelt, zodat zij bezig kunnen zijn met datgene wat er echt toe doet bij onderhoudswerkzaamheden.

Daarbij is de Fluke Connect app een handige informatiebron omdat ook producthandleidingen en handige toepassingsadviezen in de app zijn geïntegreerd.

Kortom, met de nieuwe Fluke Connect app en de bijbehorende meetapparaten bent u klaar voor toekomst.