Efficiënte hardware voor uw IT-infrastructuur

Slimme gebouwen en netwerktechnologie maken het mogelijk verschillende apparaten en functies binnen en buiten een gebouw met elkaar te verbinden. Conrad biedt oplossingen voor uw high-performance IT-infrastructuur waardoor technische systemen en mensen met elkaar kunnen communiceren en samenwerken.  

Slimme communicatieproducten

 

 

Als 's werelds meest toonaangevende fabrikant van slimme communicatieproducten onderscheidt TP-Link zich met efficiënte, innovatieve en betrouwbare producten en diensten voor zakelijke klanten en particulieren. Het product TP-Link Omada, een slimme cloud-oplossing voor professionele netwerken die alle netwerkapparaten combineert, is de moeite van het onder de aandacht brengen waard. Omada is de ideale oplossing voor de horeca, het onderwijs, de detailhandel en het biedt vele andere gebruiksmogelijkheden.


      

Mesh-netwerken met AVM

Mesh is een nieuwe en innovatieve technologie die wordt gebruikt om een naadloze WIFI-verbinding tot stand te brengen in gebouwen of op bedrijfsterreinen. Door de individuele uitrusting met de passende WiFi-repeaters en powerline-apparaten kan het WiFi-netwerk worden aangepast aan alle behoeften ter plaatse.


      

Netwerkkasten van Digitus

De netwerkkasten van de Unique serie van DIGITUS® zijn ontwikkeld voor de gebruiksvriendelijke installatie van actieve en passieve netwerkcomponenten samen met schone bekabeling. Elke kast is van hoge kwaliteit en is voorzien van een ventilatiesleuf in het dak en een kabelinvoer met schuimrubberen afdichting die in de bodem kan worden opengeduwd. Op het gebied van gestructureerde gebouwbekabeling profiteert u van flexibele en gecertificeerde componenten van het merk DIGITUS®, die de verbindingen van de serverruimte naar de verdiepingsdistributeur naar de afzonderlijke werkplekken tot stand brengen en daarbij de normen en standaards overtreffen. DIGITUS® biedt u een breed assortiment producten op het gebied van netwerktechniek, installatiekabels en toebehoren voor kabelmanagement.


   

Digitale infrastructuur voor de school: een schoolnetwerk opbouwen

Een nieuwe kijk op lesgeven: digitaliseren met Conrad

Het thema "digitale school" is actueel voor scholen, ministeries van onderwijs, leerkrachten, leerlingen en ouders, en is door de Coronapandemie belangrijker dan ooit. Deskundigen uit het onderwijs en het bedrijfsleven zijn het erover eens dat het niet alleen gaat om het digitaliseren van analoge benaderingen, maar om het fundamenteel herdenken van digitaal onderwijs. Om dit te bereiken, kunt u meer te weten komen over hoe u een digitale basisinfrastructuur voor scholen kunt creëren op onze informatiepagina's.


   

Krachtige netwerktechnologie

Voor componenten van moderne gebouwentechnologie is het van essentieel belang een krachtig netwerk met een hoge transmissiesnelheid in de planning op te nemen. Als hoogwaardige netwerkcomponenten worden gepland, is het netwerk toekomstbestendig en biedt het ook voldoende prestatiereserves voor data-intensieve toepassingen.


Ontdek meer interessante thema's


Onze topmerken

Meer onderwerpen rond het Sourcing Platform

Mogelijk ook interessant

Alles over het thema gebouwtechniek

Conrad biedt u technische oplossingen die zijn afgestemd op de eisen van uw gebouw.

Alles over het thema automatisering

Op deze pagina vindt u alles over modernisering, uitbreiding, maar ook over onderhoud en reparatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Mis geen nieuws, aanbiedingen en hoogtepunten bij Conrad.