Elektrische installatie? Compact en veilig

Aan de probleemloze en veilige werking van een elektrische installatie worden steeds hogere eisen gesteld. Enerzijds wordt de regelgeving strenger, anderzijds moet de installatie bestand zijn tegen hogere stromen als gevolg van toenemende belasting. Wij bieden u het juiste assortiment en optimale oplossingen voor de steeds hogere eisen in elektrische installaties.

  • Preventie van mogelijke gevaren

  • Componenten van hoge kwaliteit

  • Innovatieve producten en oplossingen         

SENTRON-veiligheidsschakelaars met meet- en communicatiefunctie

  

Een veilige keuze - nu nog slimmer

Meer transparantie in de energiedistributie door digitale dataverzameling en -analyse

Het aantal verbruikers en de complexiteit van de energiedistributie neemt steeds verder toe, bijvoorbeeld als gevolg van een hoge energie-efficiëntie bij gelijktijdige minimalisering van de exploitatiekosten. Om de beschikbaarheid van het systeem en de bescherming van de gebruikers te waarborgen, is transparantie bij de energiedistributie van groot belang. Op die manier kunt u een systeemstoring voorkomen en de componenten up-to-date houden door planmatig onderhoud. Transparantie wordt verzekerd door het brede Siemens-productassortiment van stroomonderbrekers, AFDD/LS-schakelaars, standaardapparaten zoals RCD's en dataontvangers. Zo voorkomt u systeemuitval en houdt u de componenten altijd up-to-date door planmatig onderhoud. Transparantie is verzekerd met het Siemens portfolio van SENTRON beveiligingsschakelaars met meet- en communicatiefuncties. Hiertoe behoren de 5SL6 COM miniatuur-vermogensschakelaar en de 5SV6 COM AFDD/LS-vermogensschakelaar. Bij inbouw achteraf kunnen standaard apparaten eenvoudig worden uitgebreid met de hulp-/storingsschakelaar 5ST3 COM. Met de 7KN Powercenter 1000 data transceiver worden de meetwaarden verzameld en doorgestuurd naar systemen op hoger niveau voor visualisatie en evaluatie.


   

Compacte FI/LS schakelaar 5SV1 in slechts één verdeelunit

De helft van de benodigde ruimte, volledig in overeenstemming met de normen

Met de FI/LS schakelaar 5SV1 heeft Siemens voor het eerst de volledige elektromechanische functionaliteit van deze beveiligingsapparaten gecombineerd in slechts één onderverdelingseenheid (PD). Deze ontwikkeling garandeert dus de door de Europese normen vereiste aardlek- en overbelastingsbeveiliging voor stromen tot 16 A in één in plaats van twee PD's. De FI/LS-schakelaar 5SV1 is bijzonder ruimtebesparend, kan gemakkelijk achteraf in bestaande gebouwen worden ingebouwd en kan worden gecombineerd met het brandbeveiligingsschakelblok 5SM6. Hij beschermt met name tegen gevaarlijke elektrische schokken, overstroomschade en systeemstoringen. Het product is verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen.


   

Vermijd elektrische ongevallen

PRCD-S pro: de nieuwste generatie van mobiele persoonlijke bescherming.

De PRCD-S pro is een draagbare aardlekschakelaar met elektronische aardlekbeoordeling die alle polen schakelt als een tussenkoordapparaat. Foutloos inschakelen ondanks het dragen van handschoenen, een duidelijke weergave van de apparaatstatus en -fouten, alsmede andere nieuwe functies maken de PRCD-S pro uniek.

   

De nieuwste technologie voor domotica

Bluecontrol is een wereldwijd gevestigde Bluetooth-standaard voor de gegevensoverdracht van Smart Home-producten. Gebruik hem om tijdgestuurde functies zoals verlichting, verwarming en rolluiken comfortabel via de app op de achtergrond te bedienen en zo ook het volledige energiebeheer van uw huis onder controle te hebben. Alle Blue-control en Smart-control producten van Kopp zijn compatibel met elkaar en kunnen samen in één systeem worden gebruikt.


Elektrische installatie - Toekomstgerichte elektrische uitrusting voor elk gebouw

Een vlekkeloze elektrische installatie is een voorwaarde voor een veilig, economisch, milieuvriendelijk en toekomstgericht gebruik van gebouwen. In onze webshop kunt u alle onderdelen die u voor uw elektrische installaties nodig heeft, bij een betrouwbare partner verkrijgen. De door gerenommeerde merken aangeboden installatiematerialen en innovatieve bedieningsapparatuur voldoen aan de voorgeschreven normen en hoge kwaliteitseisen.


   

Installatiemateriaal

De vraag naar installatiemateriaal wordt steeds groter: kwaliteit, beschikbaarheid en functionaliteit spelen een belangrijke rol. TRU Components is een sterk merk met een grote productdiversiteit, zowel wat de breedte als de diepte van het assortiment betreft, met veel componenten die speciaal beschikbaar zijn voor paneelbouw in de display- en regeltechniek. Vandalismebestendige knoppen en schakelaars, maar ook een groot aantal optische en akoestische displays zijn in talrijke varianten verkrijgbaar.


Ontdek meer interessante thema's

Onze topmerken

Meer onderwerpen rond het Sourcing Platform

Mogelijk ook interessant

Alles over het thema gebouwtechniek

Conrad biedt u technische oplossingen die zijn afgestemd op de eisen van uw gebouw.

Alles over het thema automatisering

Op deze pagina vindt u alles over modernisering, uitbreiding, maar ook over onderhoud en reparatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Mis geen nieuws, aanbiedingen en hoogtepunten bij Conrad.