Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

De accu van uw UPS heeft niet het eeuwige leven. Het is daarom raadzaam om deze regelmatig te vervangen. Als u een originele APC UPS heeft, dan is dat vrij eenvoudig. U kijkt welk UPS model u heeft en vergelijkt dit met de accu's op onze website. Zo heeft u gegarandeerd de juiste RBC (vervangbare accu).

Waarom kiezen voor een originele RBC van APC?          

  1. Het gebruik van andere accu’s kan leiden tot een kortere looptijd, schade aan de UPS, een gevaarlijke situatie of het ongeldig maken van CE, UL, CSA, VDE en andere veiligheidscertificaten op de UPS.
  2. Bij gebruik van een andere accu vervalt de APC UPS Equipment Protection Policy (50.000 tot 150.000 euro)
  3. APC geeft 1 jaar garantie op elke vervangende accu.
  4. APC levert kant en klare accu’s voorzien van alle benodigde draden en connectoren om u te verzekeren van een snelle en eenvoudige installatie. Alle aansluitingen zijn gemaakt met gasdichte verbindingen geschikt voor hoge stromen, wat de betrouwbaarheid en veiligheid van de APC RBC™ accu garandeert.

Bestsellers

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord