Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Bosch

Goed gereedschap is het halve werk

Kiezen voor Bosch is kiezen voor power, precisie en flexibiliteit bij elke denkbare klus in en om het huis. Het assortiment van dit merk staat bol van slimme producten en handige oplossingen voor elke doe-het-zelver. Elk gereedschap laat zich eenvoudig bedienen, voor zowel het lichte als het zware werk.

Kwaliteit gegarandeerd met Bosch professional

Het Duitse merk Bosch staat bekend om duurzaam, kwalitatief hoogstaand en robuust gereedschap, waarmee zowel vakmannen als doe-het-zelvers de klus met plezier gedaan krijgen. Het is namelijk wel zo prettig om te werken met innovatief gereedschap wat lekker in de hand ligt, technisch helemaal klopt en waarmee je het werk sneller gedaan krijgt.

Bosch elektrisch gereedschap

Tools voor professionals

Ervaar hoe prettig het werken is met het innovatieve, elektrische gereedschap van Bosch. De kwaliteit en de eenvoudige bediening zorgen ervoor dat elke klus met succes en plezier wordt volbracht. Voor bijbehorende accessoires bent u bij Conrad natuurlijk ook aan het juiste adres. Bestel direct uw toebehoren voor het elektrisch gereedschap mee, zodat u zeker weet dat u voldoende in huis heeft om ongehinderd en probleemloos elke klus te klaren.

Accessoires van Bosch

Accessoires 

Goede accessoires mogen natuurlijk niet in de gereedschapskoffer ontbreken. Dit gereedschap laat u niet in de steek en is de ideale hulp bij elke klus of het nu gaat om het grote werk of het kleine knutselwerk. Bij Conrad vindt u het perfecte gereedschap.

Bosch Home and Garden

Tuingereedschap

Met ons tuingereedschap bereikt u snel en probleemloos de beste resultaten. Over elk tuingereedschap is nagedacht om het werk in de tuin zinvoller en efficiënter te volbrengen. De nieuwe gereedschappen zorgen voor kracht en toch blijft de bediening ervan eenvoudig en licht. Maak direct een keuze uit ons assortiment tuingereedschap:

Bosch huishouden

Huishoudapparatuur

Met ons huishoudapparatuur bereikt u snel en probleemloos de beste resultaten. Of u nu gaat stofzuigen of koffie wilt drinken. En ook om eten te maken hebben we bosch apparatuur voor. Dus kijk naar ons assortiment huishoudapparatuur.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord