DEHN

Bescherm gebouwen en apparatuur met DEHNshield

Overspanningsbeveiliging is sinds oktober 2016 verplicht voor alle gebouwen. Sinds het verstrijken van de overgangsperiode van DIN VDE 0100-443 en -534 moet een overspanningsbeveiliging, die ook de elektronische meetpunten & systemen beschermt, worden geïnstalleerd bij het bouwen of renoveren van de meterkast.

Met de installatie van de nieuwe DEHNshield ZP voldoet u aan alle wettelijke vereisten. Het is de perfecte oplossing voor de standaardnorm, waarbij de afleider zo dicht mogelijk bij het toegangspunt moet worden geïnstalleerd. Nog een voordeel: het voldoet aan de vereisten van de TAB 2007 en aan de specificaties van de nieuwe AR 4100. DEHNshield ZP klikt snel en eenvoudig op het 40  mm railsysteem in de meterkast, waardoor de elektronische meter en de Smart Meter Gateway zelf worden beschermd. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd tussen twee SLS-schakelaars.  

Meer veiligheid

De RAC spark gap-technologie biedt meer beveiliging voor alle eindapparaten. Dit komt door de minimale restenergieën en een evenwichtige verdeling van het beschermingsniveau van de combiafleider met beveiligingstype 1 + 2 + 3. Onnodige lasten worden zo vermeden. Met het nieuwe functiedisplay kunt u in één oogopslag de status van de overspanningsafleider herkennen. U hoeft niet langer op een testknop te drukken. Dit beschermt kostbare apparatuur en voorkomt uitval. Deze hoogwaardige spark gap-technologie beschermt effectief alle gevoelige en dure apparatuur in uw gebouw.

Geschikt voor alle meterkasten

Zonder gereedschap direct op een 40 mm DIN-rails vast te klikken. Maakt bescherming van eindapparaten mogelijk, ook bij directe blikseminslag.

DEHNshield combi-afleider

Voldoet aan alle vereisten: perfecte oplossing voor de vereisten van DIN DVE 0100-443 / -534. Voorkomen van openingen: nauwkeurige montage verhoogt de veiligheid: Type 1 + 2 + 3 bescherming beschermt gevoelige, dure eindapparatuur.

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist