Eaton

Eaton, wereldwijde energiebeheertechnologie

Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die helpen elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton wijdt zich aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het milieu door het gebruik van powermanagementtechnologieën en -diensten. Eaton telt ongeveer 99.000 medewerkers en levert producten in meer dan 175 landen.

Powering business worldwide

Eaton stelt zich ten doel om oplossingen te vinden voor de moeilijkste energiebeheerproblemen ter wereld. Efficiënt, veilig en duurzaam. De producten van Eaton zijn erop gericht om klanten te helpen bij het beheren van hun elektrische, hydraulische en mechanische energie. Dit alles op een zo duurzaam mogelijke manier.

Eaton automatisering

Optische signaalgevers

Als u iemand niet wilt waarschuwen met geluid maar met licht, dan kiest u voor optische signaleringsproducten. Dit zijn signaaltechnieken die niet op geluid werken, maar felle lichten uitstoten om mensen te waarschuwen. Onder het productaanbod van optische signalering van Conrad vallen tientallen verschillende producten, die onder andere van elkaar verschillen op het gebied van omvang en kleur. 

Akoestische signaalgevers van Eaton

Akoestische signalering

Akoestische signalering is signalering die werkt op geluid. Door akoestische signalering te plaatsen, kunt u mensen waarschuwen door middel van akoestische tonen en alarmen. De akoestische signaleringsproducten van Conrad produceren altijd een geluidsontwikkeling van 100 Decibel, maar de geluiden die door de akoestische signalering producten worden geproduceerd, verschillen per product. 

Accessoires van Eaton

Signaalgever accessoires

Heeft u geen volledig product nodig op het gebied van signaaltechniek, maar heeft u slechts enkele accessoires nodig om uw huidige product voor signalering weer goed te kunnen gebruiken? Dan koopt u simpelweg één of meerdere signalering-accessoires bij Conrad. In dit geval hoeft u geen nieuw product te bestellen, maar bestelt u slechts enkele onderdelen.