Finder

Finder, switch to the future

Op het gebied van automatisering biedt Finder niet alleen stroomstootrelais, maar ook printrelaisindustriële relaistijdrelaisinterfacerelais en nog veel meer. Ook op het gebied van schakelkast apparatuur is Finder in ons assortiment ruim vertegenwoordigd. 

De Finder MasterIN met push-in technologie

Voor het sneller aansluiten van interface-relais heeft Finder de push-in technologie ontwikkeld. Daarbij zijn ze, in vergelijking met de schroefklemmen, beter bestand tegen bewegingen en trillingen. De MasterIN biedt een breed scala aan toepassingen, zoals in de industriële automatisering en in schakelkasten. Deze typen interface-relais worden aangeduid met de letter "P" in de artikelcode.

Finder schakelkast apparatuur

Schakelkast apparatuur

Finder biedt een breed scala aan producten voor de schakelkasten. Niet alleen apparatuur, maar ook separate componenten die nodig zijn om een schakelkast optimaal in te richten en te laten functioneren. 

Finder relais

Relais

Finder biedt tientallen soorten relais voor industrieel gebruik. In ons assortiment vindt u meer dan 1000 van deze relais. Denk bijvoorbeeld aan industriële relais, tijdrelais, interfacerelais, printrelais en veel meer. 

Accessoires van Finder

Elektro installatie

Voor uw elektro installatie vindt u tal van producten van Finder waar u mee aan de slag kunt. Opbouw apparatuur om uw installatie mee te completeren.

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist