Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Harting

Harting, pushing performance

HARTING ontwikkelt, produceert en verkoopt connectoren voor electronische toepassingen, aansluitingen voor apparatuur, netwerk componenten en kabelassemblage voor netwerken, machinebouw en fabrieksautomatisering met data en voeding toepassingen. De produkten van Harting worden toegepast in de machinebouw, fabrieksautomatisering, energiecentrales, energiedistributie en in de industriële electronica en telecommunicatie.

Harting, 

Harting biedt een uitgebreid assortiment aan connectoren voor de industrie. Bij Conrad vindt u onder andere rechthoekige en algemene industriële connectoren, maar ook printplaat-connectorenD-sub connectoren en telecom- en dataconnectoren

Han connectoren van Harting

Automatisering

Industriële connectoren

De Han connectoren van Harting zijn speciaal voor de industriële sector ontwikkeld. Snelle en eenvoudige bediening, robuust, gebruiksvriendelijk, hebben een lange levensduur en kunnen zonder gereedschap worden gemonteerd.

Harting printplaat connectoren

Printplaat connectoren

Printplaat connectoren

Het assortiment har-flex en har-flexicon printplaat connectoren biedt alles, van de klassieke DIN-41612 rail die in de loop der jaren is geëvolueerd tot de zeer kleine 1,27 mm steekoplossingen.

Harting D-sub connectoren

D-sub Connectoren

D-sub connectoren

HARTING biedt D-Sub-connectoren voor uw THR- en SMT-processen, zodat u tijdens de productie meer potentiële besparingen kunt bereiken.  HARTING biedt D-Sub-connectoren voor uw THR- en SMT-processen, zodat u tijdens de productie meer potentiële besparingen kunt bereiken. Hieronder een kleine greep uit het assortiment

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord