Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

LAPP

Lapp: reliably connecting the world

Lapp behoort tot de toonaangevende leveranciers van geïntegreerde kabel- en connectoroplossingen, voornamelijk gericht op de machinebouw en bouwsector. Conrad biedt, naast het uitgebreide assortiment van Lapp, flexibele verpakkingsopties, zoals complete kabelrollen (10 meter tot 9.000 meter) en verkoop per meter (zonder snijtoeslag).

LAPP, toonaangevend op het gebied van bedrading en bekabeling

LAPP biedt met diverse merken een breed scala aan kabels en draden. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook de wartels, kabelscherming, markeersystemen en industriële connectoren van Lapp. 

Conrad biedt u LAPP kabels en accessoires in de productranges:

Kabels van LAPP

Met meer dan 20.000 kabels biedt LAPP elke benodigde kabel voor elk doeleinde. Besturingskabelsgeleiderkettingkabelsinstallatiekabels en veel meer. Per meter of per 20 meter, alles is mogelijk.

LAPP connectoren, behuizing en meer

Op het gebied van industriële connectoren bied LAPP onder het merk Epic meer dan 1500 connectoren en connectorsets. Afdekkappenkoppelingsbehuizing en businzetstukken.

Netwerkkabels van LAPP

Van LAPP vindt u netwerkkabels met connector en cross-over kabels voor een betrouwbaar netwerk. Ook glasvezelkabel van LAPP vindt u in ons assortiment.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord