OKI

Al meer dan 60 jaar zet OKI zich in om de meest duurzame, betrouwbare en gebruiksvriendelijke documentoplossingen te ontwikkelen voor bedrijven. Of u nu zelfstandig ondernemer bent of IT-verantwoordelijke binnen een corporate, met OKI haalt u zekerheid en flexibiliteit in huis!

Verder dan printing

We bevinden ons in een tijd waarin de printbehoefte van organisaties afneemt en er steeds meer gekeken wordt naar digitale alternatieven. OKI onderkent deze ontwikkeling en is volop betrokken bij het ontwikkelen van oplossingen die voorzien in de behoefte aan digitale documentprocessen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de exclusief voor OKI ontwikkelde Sendys Explorer document management suite. Deze geavanceerde, maar tevens zeer gebruiksvriendelijke software leveren we zonder meerprijs bij al onze smart printers en MFP’s. Deze software biedt onder andere oplossingen voor:

  • Mobiel printen vanaf iedere device vanaf iedere locatie

  • Cloud connectoren voor onder andere Microsoft Sharepoint en Google Cloud

  • Geavanceerde OCR-oplossing die organisaties helpt bij het aanleggen van digitale archieven

  • Authenticatie-oplossing (PIN & RFID) die u helpt bij het beveiligen van uw documentstromen

  • Diverse beveiligings- en privacy tools die de stap naar het voldaan aan de nieuwe GDPR/AVG-wetgeving aanzienlijk vereenvoudigen

Pionier op het gebied van de digitale LED-afdruktechnologie

Al meer dan 20 jaar is OKI toonaangevend in de manier waarop het de digitale LED-afdruktechnologie gebruikt, waarmee scherpere en levendigere afdrukken kunnen worden gemaakt in high-definition kleur. OKI bracht deze technologie als eerste op de markt, is blijven werken aan de ontwikkeling van het afdrukken met de digitale LED-technologie en biedt bedrijven van elke omvang de mogelijkheid om veel van hun documenten met professionele kwaliteit in-house af te drukken. Door de toevoeging van veel technologisch geavanceerde functies die de efficiëntie en het documentbeheer verbeteren, bieden onze apparaten echt een slimmere manier om afdrukken te maken. We zien printers niet als randapparatuur, maar als een integraal onderdeel van de communicatie en het succes van een bedrijf.

Briljante kleuren dankzij HD-toner

LED-technologie is de eerste vereiste achter de opmerkelijk hoge kleurresolutie van OKI. Naast de LED-printkop zorgt onze high-definition toner ervoor dat documenten scherper, helderder en briljant worden afgedrukt.

Hoge media-flexibiliteit dankzij het rechte papierpad

De LED-technologie maakt een recht papierpad mogelijk voor alle OKI printers en multifunctionele systemen. Hiermee kunt u bijzonder zware grammages tot 360 g / m² afdrukken. De verwerking van speciale media zoals banierpapier met een lengte van maximaal 1320 mm kan ook gemakkelijk worden afgedrukt.

OKI LED-technologie en 3 jaar garantie

Over een periode van bijna 25 jaar heeft OKI zijn alternatief voor laser-printing doorontwikkeld tot een ongekend veelzijdige en vooral betrouwbare printtechnologie. Het betreft de unieke LED-technologie die zich niet alleen bewijst op het gebied van printkwaliteit, maar zeker op het gebied van betrouwbaarheid. Door het ontbreken van bewegende onderdelen zijn OKI printers extreem robuust en ook nog eens zeer compact. Hoe we dat bewijzen? Wat dacht u van de standaard 3 jaar on-sitegarantie die OKI op al zijn LED-printers en -MFP’s biedt na registratie!

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist