OSRAM

Osram, wereldspeler op het gebied van licht

Kiest u voor LED-verlichting, dan zit u met Osram goed. LED-verlichting gaat lang mee en verbruikt een minimum aan stroom. Het is dus goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Daarnaast kunt u er een groot scala aan sferen en effecten mee creëren. LED-verlichting is om verschillende redenen dus zeker een aanrader om in uw huis of tuin te integreren.
LED-lichtjes kunnen dimbaar of niet dimbaar zijn. Osram heeft verschillende types LED-verlichting zoals bijvoorbeeld SMD LED waarbij het ledlichtje op de printplaat gesoldeerd is. Maar ook voor een eenvoudige starterskit kunt u bij Osram terecht. Kies dan bijvoorbeeld voor de Lightify Starterskit. LED is volledig ingeburgerd als alternatief voor de gloeilamp en is met diverse sockets verkrijgbaar. De strips zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord