bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Netvoedingen presteren optimaal met de juiste 19" netvoedingaccessoires


Wilt u een nieuwe elektrische installatie voor klanten of voor uzelf te plaatsen, dan heeft u niet alleen de nodige netvoedingen nodig, maar ook accessoires om de installatie veilig en overzichtelijk te maken. 19" netvoedingaccessoires zijn dan ook een must om voorbereid te zijn voor elke installatie. U kiest 19" netvoedingsinstallaties in functie van de plaats waar u de netvoedingen wilt installeren. 19" netvoedingaccessoires garanderen hierbij een lange levensduur en een veilig gebruik van de volledige elektrische installatie.

Wat is een inbouwvoeding en een DIN-rail voeding?

Er bestaan heel wat soorten elektrische voedingen. In veel apparaten zijn bijvoorbeeld netvoedingscomponenten of inbouwvoedingen te vinden. Deze onderdeeltjes zijn in een apparaat ingebouwd om het geheel van stroom te voorzien. Om dit te kunnen doen, is er ook een ingangsstroom nodig, die mogelijk is door een aansluiting op netstroom. U kunt dan ook inbouwvoedingen gebruiken voor allerhande elektronicaprojecten of voor het herstel van apparaten.

Een DIN-rail voeding is ook een netvoeding, maar zoals de naam al aangeeft, monteert u deze op een DIN-rail. Dit zijn dan de typische rails in industriële schakelkasten of serverkasten. Men spreekt hierbij ook over 19" rails, verwijzend naar de breedte van de rails.

Wenst u werk te maken van een nieuwe elektrische of elektronische installatie, dan heeft u naast de nodige inbouw- en DIN-rail 19" netvoedingen ook de nodige accessoires nodig om de installatie goed te laten verlopen. Deze bestelt u eenvoudig en snel bij Conrad.

Voor welke merken zijn 19" netvoedingaccessoires van Conrad geschikt?

De 19" netvoedingaccessoires die we bij Conrad verkopen, zijn geschikt voor gebruik bij MeanWell-netvoedingen. De accessoires zelf zijn eveneens van het merk MeanWell, maar bijvoorbeeld ook van GW Instek of TDK-Lambda. Qua producten heeft u hierbij de keuze tussen een 19 inch behuizingen en bevestigingssets. Zo stelt u zelf een combinatie samen op basis van uw ervaring en kennis. Als u vragen heeft, neemt u uiteraard contact op met onze klantendienst.

19" netvoedingaccessoires: enkel voor nieuwe installaties of ook voor uitbreidingen?

Er bestaan 19" netvoedingsrails en bevestigingssets met diverse formaten. Zo plaatst u niet alleen nieuwe installaties, maar breidt u ook bestaande 19" installaties uit met een geschikte bevestiging set. Deze sets zijn geschikt voor standaard enkelpolige of dubbelpolige stroomonderbrekers. In de meeste gevallen is het voorpaneel afneembaar, waardoor u de schakelaars eenvoudig kunt plaatsen of wegnemen. Er is altijd de nodige ruimte voorzien om labels aan te brengen waardoor het onderhoud en de controle bij defecten een koud kunstje is. Een goede en veilige installatie begint vaak met de juiste keuze van 19" netvoedingaccessoires.

Waar moet u op letten als u 19" netvoedingaccessoires koopt?

Lees voordat u 19" netvoedingaccessoires kopen gaat altijd goed op de productomschrijving en check indien mogelijk het serienummer. U komt er zodoende snel achter of het product daadwerkelijk geschikt is voor uw elektrische installatie. Indien u onverhoopt een verkeerd product bestelt, kunt u dit altijd aan ons retourneren. Dat geldt zowel voor individuele aankopen als aankopen in bulk.

Conrad, de online specialist en groothandel in 19" netvoedingaccessoires

Conrad is niet zomaar een online winkel. Wij zijn een groothandel waar u terecht kunt voor bestellingen in bulk, maar ook voor de 19" netvoedingaccessoires die u dringend nodig heeft. Van losse bestellingen tot grote orders, bij Conrad vindt u alles om uw projecten vlot in gang te zetten. Met maar liefst 450.000 verschillende artikelen in onze magazijnen bieden we u gegarandeerd een gepaste oplossing. Hierbij bezorgen we u meer dan enkel de producten en de bijbehorende service. Onze experts helpen u graag met oplossingen op maat. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de telefoon of per mail. We kunnen ook een afspraak bij u ter plaatse te maken om uw project te bespreken. Voor elke situatie vinden we een passende oplossing. Welke netvoedingen, netvoedingscomponenten of 19" netvoedingaccessoires u ook nodig heeft, in enkele muisklikken bestelt u ze en krijgt u ze thuis geleverd. Bestel vandaag nog uw 19" netvoedingaccessoires bij Conrad.