bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

19 inch netvoedingen voor al uw projecten? U koopt ze bij Conrad

Een netvoeding is een ander woord voor een adapter. Met een netvoeding zet u 230V netstroom om in een lager voltage, om apparatuur van de juiste hoeveelheid stroom te voorzien. Met 19 inch netvoedingen heeft u bovendien een extra voordeel. Hierbij plaatst u de netvoedingen met een gestandaardiseerd 19 inch formaat in speciaal daartoe bestemde houders en rekken, zodat u op een overzichtelijke manier uw netvoedingen en adapters beheert. Bij Conrad heeft u de keuze tussen een aantal 19 inch netvoedingen. We helpen u graag bij uw keuze!

Wat is een inbouwvoeding en wat is het verschil met een DIN-rail voeding of 19 inch netvoeding?

Er bestaan veel soorten elektrische voedingen. In heel wat apparaten zijn bijvoorbeeld netvoedingscomponenten of inbouwvoedingen te vinden. Deze onderdeeltjes zijn in een apparaat ingebouwd om het geheel van stroom te voorzien. Om dit te kunnen doen, is er ook een ingangsstroom nodig die mogelijk is door een aansluiting op netstroom. U kunt dan ook inbouwvoedingen gebruiken voor elektronicaprojecten allerhande, of bij de reparatie van apparaten.

Een DIN-rail voeding is ook een netvoeding, maar zoals de naam al aangeeft, monteert u deze op een DIN-rail. Dit zijn dan de typische rails in industriële schakelkasten of serverkasten. Men spreekt hierbij ook over 19” rails, verwijzend naar de breedte van de rails.

Wenst u werk te maken van een nieuwe elektrische of elektronische installatie, dan heeft u naast de nodige inbouw- en DIN-rail 19" netvoedingen ook passende accessoires nodig om de installatie goed te laten verlopen. Deze bestelt u eenvoudig en snel bij Conrad.

Wat zijn typische eigenschappen van goed uitgeruste 19 inch netvoedingen

U heeft bij de keuze van 19 inch netvoedingen diverse mogelijkheden. Verscheidene 19 inch netvoedingen zijn individueel configureerbaar en hebben bijvoorbeeld vier slots. Een gesloten case met ventilator en schroefaansluitingen maakt een 19 inch netvoeding af.

Waar moet u bij de aankoop van 19 inch netvoedingen rekening mee houden?

U kunt netvoedingen en 19 inch netvoedingen in het bijzonder voor een breed scala van toepassingen kopen. Voordat u tot aankoop overgaat, overloopt u het beste onderstaande vragen:

  • Heeft u een instelbare of een vaste uitgangsspanning nodig?
  • Moet u een ononderbroken stroomvoorziening voorzien?
  • Wenst u de netvoeding mobiel te gebruiken of te installeren in een rek?
  • Moet de netvoeding elektronische belastingen kunnen absorberen?

Let verder ook zeker op volgende punten:

  • Maak een zorgvuldige keuze op basis van de ingangs- en uitgangsspanning.
  • Denk in functie van de elektronische apparaten die u op de netvoeding wenst aan te sluiten.

Zijn uw 19 inch netvoedingen voorzien van een overspanningsbeveiliging?

Verder is het een goed idee om te controleren of er een overspanningsbeveiliging is. Overspanning kan immers uw elektronica schade toebrengen. Hightechapparatuur en multimedia beschermt u dus goed tegen mogelijke storingen, bijvoorbeeld door een blikseminslag. Hierdoor beschermt u uw apparatuur en de bewaarde data. Ook beperkt u eventueel brandgevaar tot een minimum.

Bent u op zoek naar 19 inch netvoedingen, check dan het grote aanbod online bij Conrad

Bent u op zoek naar 19 inch netvoedingen, dan is Conrad uw online specialist. Conrad heeft een uitgebreid aanbod netvoedingen en ander elektronisch materiaal, waaronder componenten, gereedschap, meetapparatuur en diverse hobby- en modelbouwbenodigdheden. De beste manier om ons assortiment te verkennen, is gewoon online alles op te zoeken. Zo bestelt u in enkele muisklikken uw gewenste producten uit onze verzameling van meer dan 4500.00 artikelen. Van losse bestellingen van reserveonderdelen, tot bulkbestellingen van 19 inch netvoedingen of andere DIN-rail en inbouwnetvoedingen of accessoires voor meettechniek, u vindt alles wat u zoekt.

Heeft u vragen over 19 inch netvoedingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. We spreken de taal van iedereen die werkzaam is in onderhoud en herstel of research en development. Uw contactpersoon fungeert bovendien als uw persoonlijke adviseur met kennis van zaken. Bestel vandaag nog uw 19 inch netvoedingen en geniet van het resultaat van uw project.