bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

9 volt batterij oplaadbaar

Bent u op zoek naar een oplaadbare 9 volt batterij die u oneindig vaak kunt gebruiken? Bekijk dan het ruime assortiment aan verschillende soorten en merken oplaadbare 9 volt batterijen en vind de batterij waarnaar u op zoek bent. 9 volt batterijen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden en bieden vele voordelen ten opzichte van andere type batterijen. De batterijen kunnen onderling van elkaar verschillen. Bekijk daarom de belangrijke eigenschappen waar u bij de aankoop zoal op kunt letten.

Waar kunt u een 9 volt batterij oplaadbaar voor gebruiken?

Een oplaadbare 9V batterij (ook vaak blokbatterij genoemd) is een rechthoekige batterij met een spanning van 9 volt die vaak gebruikt wordt in rookmelders, speelgoed en opnameapparatuur. Ook kan een 9 volt batterij oplaadbaar gebruikt worden voor veel type weegschalen, klokken, afstandsbedieningen en tal van andere elektrische apparaten. Gezien de 9 volt batterij oplaadbaar voor tal van apparaten gebruikt kan worden, is deze vrijwel onmisbaar in elk huishouden en op elke werkplek. Doorgaans hebben de batterijen een zeer lange levensduur en zijn ze geschikt voor stroomvoorziening van apparaten die vaak langdurig achter elkaar worden ingezet. Nadat de batterijen leeg zijn, kunnen ze vele malen opnieuw opgeladen worden met behulp van een accu oplader.

Voordelen van een 9 volt batterij oplaadbaar

De 9 volt batterij oplaadbaar modellen hebben stuk voor stuk een maatvoering van 47,5 mm lang, 16,5 mm dik en 25 mm breed, en kunnen voor tal van elektronische apparaten gebruikt worden. Ook bieden de 9 volt batterij oplaadbaar modellen vele voordelen ten opzichte van andere type batterijen. Zo beschikken 9 volt batterijen over het algemeen vaak over een zeer krachtige capaciteit. Oplaadbare 9 volt batterijen zijn dan ook met name geschikt voor apparaten met een hoog energieverbruik en voor continu gebruik.

De batterijen gaan daarnaast lang mee en kunnen zodra ze leeg zijn oneindig vaak opgeladen worden. Daardoor hoeft u niet telkens nieuwe batterijen aan te schaffen, wat zowel goed voor het milieu als voordelig voor uw portemonnee is. Om de batterijen op te laden, dient u gebruik te maken van een batterijoplader. Bekijk hiervoor de verschillende modellen en merken batterij- en accu-accessoires, en kies een geschikte oplader voor het opladen van uw 9 volt batterij. Een 9 volt batterij oplaadbaar kan over het algemeen vaak opgeladen worden met een hoge laadstroom, waardoor zeer korte oplaadtijden mogelijk zijn.

Belangrijke eigenschappen van de 9 volt batterijen

Het assortiment van Conrad biedt een professionele selectie verschillende soorten 9 volt batterij oplaadbaar modellen aan van uiteenlopende kwaliteitsmerken. Het assortiment 9 volt batterij oplaadbaar modellen voldoen stuk voor stuk aan de huidige EU-richtlijnen en aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Indien u een 9 volt batterij oplaadbaar wilt aanschaffen, is het altijd belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke eigenschappen. Vergelijk verschillende 9 volt batterij oplaadbaar modellen en bekijk welk type het best aan uw voorwaarden voldoet. Zo kunt u bijvoorbeeld letten op de volgende eigenschappen:

  • temperatuurbereik
  • duurzaamheid
  • wel of niet voorgeladen
  • aantal mAh (capaciteit)
  • wel of niet geschikt voor snelladen

Bestel eenvoudig en snel online via Conrad

9 volt batterij oplaadbaar modellen zijn er bij Conrad in verschillende soorten en van verschillende kwaliteitsmerken. Bekijk de verschillende 9 volt batterijen en de bijbehorende batterij- en accu-accessoires en kies de batterij die aan uw voorkeuren voldoet. Heeft u een geschikte batterij kunnen vinden? Laat deze dan snel en eenvoudig bij u thuis leveren. Als u nog vragen hebt of twijfelt bij het maken van een keuze uit de 9 volt oplaadbare batterijen, neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies en voor eventuele vragen over de levering.