bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

De aandrijvingssets die wij aanbieden zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en populariteit. Hou de documentatie van uw modelvoertuig bij de hand zodat u zeker weet dat u een passende aandrijvingsset bestelt. Neem rustig de tijd om alles te bekijken of bestel direct het door uw gewenste type.

Aandrijvingssets voor modelbouw

Als modelbouwer bent u altijd op zoek naar nieuwe toevoegingen om uw voertuig mooier, beter of sneller te maken. U heeft er namelijk bewust voor gekozen om geen kant en klare bestuurbare voertuigen aan te schaffen: die zijn zo gelimiteerd en geven u niet het gevoel dat u krijgt met een zelf gebouwde auto waar u uren aan hebt lopen sleutelen. Een van de belangrijkste onderdelen voor een RC-auto, boot of vliegtuig is de aandrijvingsset. Zoals de naam doet vermoeden, zorgt deze ervoor dat het beoogde vermogen van de motor ook daadwerkelijk gehaald wordt. Is modelbouw uw hobby en bent u op zoek naar een nieuwe aandrijvingsset voor uw auto, boot of vliegtuig? Wij leveren tientallen kwalitatief hoogstaande sets in verschillende prijsklassen met verschillende opties.

Aandrijvingssets voor auto's

De aandrijvingssets voor auto's zijn er in verschillende soorten en maten van bekende merken als Modelcraft, Kyosho en Carson. De sets hebben een hoog rendement, zijn verkrijgbaar met of zonder programmeerkaart en werken meestal volgens een sensorloos systeem. De aandrijvingssets zijn voorzien van brushless motoren, wat zoveel betekent dat ze langer meegaan; een hogere output hebben en stiller zijn dan brushed motoren.

Aandrijvingssets voor boten

Gaat u het water op en wilt u de show stelen? Met een complete motor van Reely is dat geen probleem. Ook onderdelen zoals een ontsteking, aluminium roer, brushless en brushed motoren behoren tot deze categorie.

Aandrijvingssets voor vliegtuigen

Een auto rolt uit, een boot blijft drijven, maar als een vliegtuig geen aandrijving meer heeft, stort hij neer. Dat is wel het laatste wat u wilt, dus een goede aandrijving is essentieel. Met een brushless motor van Multiplex, Robbe of Reely blijft u veilig in de lucht. De motoren hebben elk hun eigen unieke specificaties, dus neem de collectie rustig in u op.