bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

ABUS Smartvest: allround bescherming en wooncomfort via radioalarmsysteem en app

Met de ABUS Smartvest maakt u uw woning volledig veilig - met een modern alarmsysteem dat snel en eenvoudig in elk appartement kan worden geïnstalleerd. U profiteert van een goed doordachte alles-in-één oplossing, inclusief de integratie van WLAN-camera's en het gebruik van slimme huisfuncties om huishoudelijke apparaten en huiselektronica te bedienen via app, planning en schakelscenario's. Aan de slag gaan is snel en gemakkelijk: moeiteloze installatie van het alarmsysteem en componenten zonder technische knowhow; Bediening van het gehele smart home-systeem op afstand met de Smartvest-app; permanente app-toegang tot de status van het systeem en de live-beelden van de geïntegreerde camera's; Direct alarm via push-bericht rechtstreeks naar de smartphone.

Smartvest-systeem

 

De voordelen van het Smartvest-systeem op een rij

 • Compleet alarmsysteem - in plaats van "alleen" comfortsysteem met beveiligingsfuncties (alarm ook bij stroomuitval, netwerkstoring of sabotage)
 • Perfect voor zelfinstallatie - dankzij de app-begeleide setup-assistent en gedetailleerde stapsgewijze video-instructies
 • Eenvoudige montage van de componenten - zonder kabels trekken en boren dankzij radio, batterijvoeding en lijmmontage
 • Eén app voor alles - voor bediening, alarmering en toegang tot WLAN-camera's en slimme huisbedieningen
 • Duitse gegevensbescherming: App-bediening via beveiligde peer-to-peer-verbinding, radioverkeer beveiligd tegen herhalingsaanvallen

 

Smartvest alarmcentrale

Smartvest alarmcentrale

De centrale besturingseenheid combineert radiocomponenten, WLAN-camera's, app-toegang, alarm en smart home-functies in één compact paneel.

Het hoogtepunt: bediening alleen via app of bedieningscomponenten - geen instellingen direct op het apparaat vereist.

Smartvest-app

Smartvest-app

Uw eigenlijke controlecentrum is de Smartvest-app - op smartphones en tablets, voor iOS en Android. Gewoon gratis downloaden in de Play Store en op iTunes.

Downloaden vanuit de Play Store en iTunes

 

 

Smartvest basisset

Uw basisuitrusting: Naast de centrale bevat de basisset met afstandsbediening, openings- en bewegingsmelder en de benodigde accessoires alles voor de eerste basisbescherming van uw woning.

Het systeem kan worden uitgebreid tot 32 radiocomponenten (detectoren, regeleenheden etc.) en 4 IP-camera's. 

 

 

Draadloze Smartvest-afstandsbediening

Het alternatief voor het gebruik van de app: het systeem eenvoudig in- en uitschakelen, statusfeedback via LED ontvangen en in geval van nood een alarm activeren - allemaal met één druk op de knop.

Smartvest draadloos bedieningsonderdeel

De klassieke manier van werken: Schakel het systeem eenvoudigweg in en uit door een contactloze chipsticker of uw persoonlijke pincode vast te houden.

Draadloze Smartvest-openingsmelder

Bewaakt de openingsstatus van ramen en deuren en houdt daders buiten. Ongeoorloofd openen activeert een alarm, de status is zichtbaar in de app en kan worden gebruikt voor scenario's (bijv. Deur gaat open, licht gaat aan).

 

Smartvest draadloze bewegingsmelder

Bewaakt kamers voor mensen. Onbevoegde personen in het gebouw activeren een alarm, er kunnen schakelscenario's worden gebruikt, afhankelijk van of er mensen aanwezig zijn (bijv. Het verminderen van de verwarming).

Smartvest draadloze rookmelder

Detecteert dodelijke brandrook en opstijgende hitte - voor een betrouwbaar brandalarm. Alarm op de melder, via de Smartvest-centrale, sirene en via push-bericht naar de app. Detectoren kunnen ook worden gebruikt als draadloze rookmelders zonder Smartvest.

 

Smartvest draadloze waterdetector

Om kamers (badkamer, keuken, etc.) te beschermen tegen waterschade. De detector detecteert zelfs kleine hoeveelheden vloeistof en waarschuwt b.v. B. via app. Watersensor met standaard voor plaatsing op de vloer en kabelaansluiting naar de detectoreenheid.

 

WiFi-buitencamera

De IR camera met IP66 weersbescherming bewaakt dag en nacht uw tuin of binnenplaats. Installatie is eenvoudig met de app-geleide installatiewizard en draadloos te bedienen via WLAN.

Smartvest draadloze contactdoos

Met de draadloze contactdoos kunt u geplaatste apparaten handmatig inschakelen, via Smartvest-app, schema of schakelscenario (bijv. Deur open, lamp gaat aan; aanwezigheidssimulatie mogelijk).

Smartvest draadloze sirene

Afschrikking en luid alarm: Naast het app-alarm en de geïntegreerde sirene van de Smartvest-centrale, zorgt de radiosirene voor een onmiskenbaar alarm (tot 100 dB volume).

WLAN indoor camera

De kijkhoek van de compact camera kan met de app worden gedraaid en gekanteld. Het detecteert beweging in het gezichtsveld en stuurt je een pushbericht of e-mail. Dankzij IR-verlichting is hij zelfs in het donker betrouwbaar ... 

 

De alles-in-één oplossing voor veiligheid en gemak: meer dan "alleen" een alarmsysteem

Alarm: lokaal en mobiel

Geef inbrekers geen kans

Met het echte alarmsysteem van de beveiligingsprofessional die overtreders bang maakt en elk incident veilig meldt. Zonder mitsen en maren - zelfs bij netwerkstoringen, stroomstoringen of manipulatiepogingen.

Overzicht alarmsysteem

Mobiele videotoegang en alarmbeelden

Mobiele videotoegang en alarmbeelden

Kijk wat er thuis gebeurt

Weet altijd wat er gebeurt - en reageer correct! Via de app zie je de beelden van alle 4 wifi camera's of draadloze videosets, bij een alarm ontvang je een e-mail met snapshot alarmbeelden.

Om een overzicht van videocamera's & set

Smart homefuncties

Smart home-functies

Modern wooncomfort & slimme scenario's 

Of het nu gaat om huishoudelijke apparaten die via de Smart Friends-interface worden aangesloten op het draadloze stopcontact of verlichting, elektrische rolluiken enz. - de Smartvest kan op veel manieren worden uitgebreid en biedt u tal van Smart Home-functies.

Voor een overzicht van Smart Home

 

Praktische Smartvest-test: dit is wat klanten en gebruikers zeggen

Overtuig uzelf: Vier weken lang hebben lezers van het tijdschrift "DIY" het Smartvest-systeem intensief getest - tijdens de installatie en bij dagelijks gebruik. Het resultaat spreekt voor zich: De Smartvest basisset FUAA35000A werd beoordeeld met een algemene beoordeling van "Zeer goed". De belangrijkste redenen hiervoor waren de eenvoudige, intuïtieve installatie en de diverse, individueel programmeerbare functies. Maar bekijk zelf de praktijktest - en maak je eigen foto! 

 

 

 

 

 

Smartvest-app - het controlecentrum voor veiligheid en comfort

Uitvoering:

 • Bedien, bedien en bekijk de status van ABUS Smartvest overal vandaan
 • Ontvang alarm-incidenten rechtstreeks via in-app-bericht
 • Toegang op afstand tot live beelden en opnames van geïntegreerde camera's
 • Schakelapparaten die zijn aangesloten op de draadloze contactdoos
 • Schema's opstellen en wijzigen, b.v. B. wanneer de bewegingsmelders actief zijn
 • Indien-dan-scenario's: instellen, wijzigen of deactiveren via app (voorbeeld: deur wordt geopend, licht gaat aan)
 • Alternatief: Smart Friends-app voor het bedienen van de Smart Friends Box en geïntegreerde componenten van de smart home control zoals verlichting, sensoren, rolluiken etc.