bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Accu's voor medische apparatuur

In de gezondheidszorg wordt medische apparatuur continu ingezet om ziektes te voorkomen, diagnoses te stellen, te behandelen of om ondersteuning te bieden. Veel mensen zijn afhankelijk van deze medische apparaten, waardoor het van groot belang is dat de apparatuur goed werkt. Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het wel of niet werken van medische apparatuur. Een van die factoren is de accu die in veel apparaten te vinden is. De accu is een belangrijke schakel voor een optimale werking van een apparaat. Bij Conrad verkopen we verschillende soorten hoogwaardige en betrouwbare accu's voor medische apparatuur.

Accu’s voor medische apparatuur van diverse merken

De accu's voor medische apparatuur die we bij Conrad verkopen, zijn van de merken Akku Med en CS Cameron Sino. Deze twee merken verkopen accu's voor diverse soorten medische apparaten.

Voor welke medische apparaten zijn de accu’s geschikt?

De accu's op deze pagina zijn geschikt voor uiteenlopende medische apparaten. We verkopen bijvoorbeeld accu’s voor defibrillators, maar ook voor elektronische pipetten, infuuspompen of couveuses. De accu's voor medische apparatuur kunnen bijvoorbeeld de originele accu's voor medische apparatuur van het merk Stryker vervangen, maar er zijn ook accu’s voor medische apparatuur van de merken Baxter en Atmos. De accu's die u bij ons koopt, zijn altijd afkomstig van de originele fabrikant.

Wat is de geschikte accu voor mijn medische apparatuur?

U kunt eenvoudig de geschikte accu's voor medische apparatuur vinden door de zoekfilter boven aan de pagina te gebruiken. Klik op het merk van het medische apparaat waar u naar op zoek bent en u krijgt een overzicht van het aanbod met diverse accu's voor medische apparatuur van het desbetreffende merk. Bij de beschrijving van de accu's voor medische apparatuur staat aangegeven welk type originele accu vervangen wordt en voor welke apparatuur de accu geschikt is. Controleer goed of het typenummer van de oude accu overeenkomt met het typenummer dat aangegeven staat bij ‘vervangt originele accu’.

Oplaadbare accu's voor medische apparatuur

De meeste medische accu’s die we bij Conrad verkopen zijn oplaadbare accu’s. Oplaadbare accu’s voor medische apparatuur zijn meestal wat duurder in aanschaf, maar uiteindelijk is het toch een goedkopere en duurzamere keuze. Dat komt omdat u de accu’s vaak opnieuw kunt opladen. Omdat u de accu's veel langer kunt gebruiken, zijn de oplaadbare accu's voor medische apparatuur ook beter voor het milieu dan niet-oplaadbare accu's. Gebruikt u de accu even niet? Dan kunt u de accu het beste in een droge en donkere ruimte binnenshuis bewaren. Bewaar de accu's voor medische apparatuur niet op plekken waar u het risico loopt dat de accu in de winter kan bevriezen, bijvoorbeeld in een schuur of garage. De accu kan dan namelijk onherstelbaar beschadigd raken.

Waarom zorgen voor vervangende accu's voor medische apparatuur?

Wanneer u een medisch apparaat in uw bezit heeft dat goed werkt, dan is de kans groot dat u in eerste instantie niet denkt aan het regelen van een vervangende accu voor het medische apparaat. Toch kan het in veel gevallen wel verstandig zijn om altijd een goede accu voor medische apparatuur achter de hand te hebben. Mocht de accu die in het apparaat zit er namelijk onverhoopt mee ophouden, dan heeft u direct een betrouwbare accu om de kapotte accu te vervangen. Vooral als het gaat om accu's voor medische apparatuur is dat erg verstandig, omdat mensen hier vaak van afhankelijk zijn.

Meer artikelen op het gebied van gezondheid en wellness bij Conrad

Bij de aanschaf van accu's voor medische apparatuur worden bij Conrad regelmatig andere producten besteld die ook erg goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een mini zaklampje die bij verschillende omstandigheden een uitkomst biedt. Bovendien bieden we bij Conrad naast accu’s voor medische apparatuur nog meer artikelen aan op het gebied van gezondheid en wellness. Denk bijvoorbeeld aan bloeddrukmeters, inhalatoren en ECG-apparatuur.