Advies

Bent u op zoek naar een adapter om een antenne op een auto(radio) aan te sluiten? Met de adapters van Conrad kunt u op een snelle en eenvoudige manier verschillende kabels met elkaar verbinden. Uiteraard gaat het hier om een storingsvrije verlenging en bent u met onze adapters verzekerd van de beste kwaliteit.

Antenne stekkers & adapters kopen bij Conrad

Het gebruik van een goede adapter is van groot belang om alle zenders van de autoradio goed en zonder storing te kunnen ontvangen. Onderzoek daarom eerst goed welke ingang het apparaat heeft en in welke hoek de kabel moet komen. Er zijn namelijk verschillende adapters verkrijgbaar die het werken in elke hoek mogelijk maken. Ook is het van belang om te kijken naar het aantal millimeters dat de kabel hoort te zijn.

Er zijn dus verschillende varianten van de adapter die we hieronder voor u op een rijtje hebben gezet:

 • F-connector BNC adapter
  Hiermee kunt u een BNC stekker verbinden met een mannelijke f-connector. Deze adapter is van HF-dicht materiaal gemaakt.

 • F-connector hoek adapter
  Met deze adapter kunt u eenvoudig drie antennekabels met elkaar verbinden

 • F-connector naar coax antennestekker adapter
  Deze adapter verbindt een mannelijke f-stekker met een vrouwelijke coax antennestekker. Deze kunt u gebruiken als het apparaat geen f-ingang heeft. Ook is er een adapter die een mannelijke f-stekker met een mannelijke coax antennestekker verbindt.

 • F-connector verzamelaar
  Een f-connector zorgt ervoor dat 2 vrouwelijke f-connectoren op een gemakkelijke manier met elkaar kunnen worden verbonden.

 • F-stekker naar coax antennestekker
  Deze antennestekker gebruikt u als de (auto)radio geen f-ingang heeft.  U kunt dan de vrouwelijke f-stekker op een mannelijke coax antennestekker aansluiten. Ook is er een f-stekker verkrijgbaar die u op een vrouwelijke coax kunt aansluiten.

 • F-connector adapter mannelijk/mannelijk
  Deze verzamelaar verbindt 2 mannelijke F-connectoren met elkaar. Ook kan een vrouwelijke f-connector eenvoudig in een mannelijke f-connector omgezet worden.

 • F-connector U-adapter
  Deze verzamelaar verbindt 2 vrouwelijke f-connectoren met elkaar. Door de unieke vorm is deze ook in lastige hoekjes zeer geschikt.

 • Antenne adapter 9,5 mm
  Met deze antenne adapter is het mogelijk om 2 vrouwelijke antennestekkers van 9,5 mm met elkaar  te verbinden en zo de kabel kunt verlengen.

 • Een andere variant is de metalen versie van 9,5 mm 
  Hiermee kunt u een antennestekker 9,5 mm mannelijk met een vrouwelijke antennestekker verbinden om zo de kabel te verlengen. Hierdoor is het niet nodig om zelf een stuk van de kabels af te knippen en deze weer met elkaar te verbinden.

Wilt u advies over welke adapter het meest geschikt voor u is? Ons business-team voorziet u van relevante informatie zodat u het juiste artikel bestelt. Neem contact op met onze professionele accountmanagers: tel. 088 42 85 490.

Gegarandeerde kwaliteit voor messcherpe prijzen

Conrad is al ruim 90 jaar dé partner op het gebied van elektronica en techniek in de breedste zin van het woord. Van totaalproducten tot componenten, van batterijen tot lesprogramma’s, Conrad speelt niet alleen in op de huidige vraag; Conrad is vooruitstrevend, flexibel en denkt in oplossingen.
Door uitstekende prijsafspraken met onze leveranciers, zijn wij in staat u messcherpe prijzen te bieden. En bestelt u meerdere producten tegelijkertijd, dan profiteert u sowieso van aantrekkelijke staffelkortingen.

Partnerpakket met voordelen voor ondernemers

Plaatst u regelmatig bestellingen waar u verzendkosten voor betaalt? Wenst u een goede betalingstermijn of zoekt u een professionele en betrouwbare partner met verstand van zaken? Onze Business Plus service is dé oplossing om zorgeloos te kunnen bestellen. Met één pakket bent u een jaar lang verzekerd van de beste persoonlijke service en voordelen zoals franco levering en een betalingstermijn tot maar liefst 60 dagen.
Vraag vandaag nog het Business Plus pakket aan of neem contact met ons business-team op voor meer informatie.

De voordelen van Conrad.nl

 • Standaard garantie van 2 jaar
 • Scherpe korting bij projectaanvragen 
 • Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar 
 • Geen minimum bestelhoeveelheid 
 • Direct contact met één van de accountmanagers van ons business-team
 • Franco levering en een betalingstermijn van 60 dagen met onze Business Plus Service
 • ISO 9001 certificering
 • Gratis retourneren