bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Wenst u een opgeruimde werkruimte? Met onze assortimentsdozen, assortimentskoffers en sorteerbakken heeft u al uw onderdelen snel binnen handbereik. Uw werkplaats of magazijn is altijd opgeruimd en overzichtelijk. Dat werkt niet alleen prettig, het scheelt ook nog eens tijd omdat alles gestructureerd in dozen en boxen is opgeborgen. Bent u regelmatig onderweg en wilt u monsters, samples of onderdelen meenemen? Met onze mobiele assortimentsboxen en –koffers kunt u alles eenvoudig meenemen. Wilt u uw assortiment netjes opgeborgen hebben in uw showroom? Ook voor een assortimentskast bent u bij Conrad aan het juiste adres.

Elke soort assortimentsdoos koopt u bij Conrad

Een assortimentsdoos of sorteerbak is een ideaal hulpmiddel om overzicht op uw werkplek te creëren. De vakjes met schroefjes, moertjes en ander klein materiaal maken dat u altijd het juiste materiaal vindt op uw werkplek. Maar er is meer mogelijk. Voor diverse toepassingen bieden wij een geschikte assortimentsdoos of sorteerbak:

 • Staande ladekasten met schuifladen (bijv. de raaco 1208-3 of de raaco 1224-02)
  Handig wanneer u veel onderdelen heeft, of wanneer u uw samples netjes wilt opbergen. Een must voor elk magazijn en iedere showroom!
 • Liggende assortimentsdozen met deksels in diverse afmetingen (bijv. de Tru Components E-112-1)
  Praktisch en stapelbaar. Houd uw werkplaats opgeruimd!
 • Werkbakken (Bijv. de draaibare assortimentskast Raaco, art. 1597294)
  Ideaal wanneer onderdelen veelvuldig gebruikt worden en altijd binnen handbereik moeten liggen. Door de verschillende componenten ligt alles overzichtelijk bij elkaar.
 • Draagbare opbergdozen om eenvoudig te vervoeren (bijv. de VISO, art. 1489780)
  Als u vaak reist en bijv. samples of producten mee wilt nemen, dan zijn de draagbare opbergdozen de beste oplossing.
 • Werkplaatsmagazijnen en draaibare assortimentskast (bijv. de raaco draaibare assortimentskast)
  De professionele oplossing voor werkplaatsen met veel onderdelen en/of veel werknemers.

Assortimentsdozen en opbergkasten van gerenommeerde merken

Conrad werkt alleen samen met de beste A-merken. Zo vindt u assortimentsdozen, opbergkasten en assortimentskoffers van de merken Allit, Alutec, Bosch Professional, Gedore en KSS.

Waarom uw assortimentsdozen bij Conrad bestellen?

Conrad is al ruim 90 jaar dé partner op het gebied van elektronica en techniek in de breedste zin van het woord. Van totaalproducten tot componenten, van batterijen tot lesprogramma’s, Conrad speelt niet alleen in op de huidige vraag; Conrad is vooruitstrevend, flexibel en denkt in oplossingen.
Door uitstekende prijsafspraken met onze leveranciers, zijn wij in staat u messcherpe prijzen te bieden. En bestelt u meerdere producten tegelijkertijd, dan profiteert u sowieso van aantrekkelijke staffelkortingen.

De voordelen van Conrad.nl

 • Standaard garantie van 2 jaar
 • Scherpe korting bij projectaanvragen 
 • Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar 
 • Geen minimum bestelhoeveelheid 
 • Direct contact met één van de accountmanagers van ons business-team
 • Franco levering en een betalingstermijn van 60 dagen met onze Business Plus Service
 • ISO 9001 certificering
 • Gratis retourneren