Advies

Een babyweegschaal voor persoonlijk of professioneel gebruik koopt u bij Conrad

Bent u op zoek naar een babyweegschaal voor persoonlijk gebruik of wenst u een set babyweegschalen aan te kopen als beheerder van een praktijk of ziekenhuis? Bij Conrad vindt u de beste en meest recente babyweegschalen op de markt, dankzij ons Technology In Focus-program, waarin we nauw samenwerken met onze leveranciers.

Volg de gewichtsevolutie van uw baby op met een babyweegschaal

Een goed werkende en betrouwbare babyweegschaal is een must om de groei en de evolutie in gewicht van baby’s op te volgen. Onze babyweegschalen zijn goedgekeurd voor medische toepassingen en beschikken over geavanceerde meetinstrumenten en elektronica.

Wat is het maximale gewicht dat u kunt opnemen met een babyweegschaal?

Het maximale gewicht dat u met een babyweegschaal kunt opnemen, ligt tussen 15 en 20 kilogram. Specialisten in deze apparatuur zijn volgende merken:

  • Kern is een Duitse specialist in meetapparatuur. Het merk voorziet precisieweegschalen voor laboratoria en ziekenhuizen, waaronder ook babyweegschalen.
  • Breuer is eveneens een Duitse producent van weegschalen. Mechanische of digitale weegschalen, het kan allemaal bij dit merk.

Bij elke babyweegschaal van bovenstaande merken valt bijvoorbeeld het gewelfde oppervlak op. Hierdoor kunt u een baby gemakkelijk en veilig op het meetoppervlak leggen. Het is belangrijk dat de baby daarbij comfortabel ligt en niet zomaar van het weegoppervlak kan rollen.

Is een tarra doorweegfunctie belangrijk voor uw babyweegschaal?

Is er een tarra doorweegfunctie aanwezig, dan verloopt het wegen van baby’s nog comfortabeler. Dan kunt u bijvoorbeeld een dekentje op het meetvlak leggen en de teller op nul zetten. Legt u dan de baby op het dekentje, dan leest u het gewicht van het kindje af zonder het gewicht van het dekentje. Dat kan ook handig zijn om accessoires zoals een antislipmatje op het meetvlak te leggen. Indien u de weegschaal in een praktijk gebruikt waar u veel baby’s na elkaar weegt, dan is het handig om telkens opnieuw deze doorweegfunctie te gebruiken en de persoonlijke hygiëne te respecteren.

Wat zijn de beste merken als u een babyweegschaal zoekt?

Babyweegschalen van Kern en Breuer zijn goedgekeurd voor medische toepassingen, waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik in dokterspraktijken, ziekenhuizen en kinderverzorgingscentra. Binnen het aanbod van Conrad kiest u weegschalen met diverse lengtes en breedtes.

Bestaat er een babyweegschaal om gewichtstoename bij borstvoeding op te volgen?

Voor pasgeboren kinderen of prematuur geboren baby’s is het belangrijk om het gewicht nauwlettend op te volgen. Daarom zijn er ook precisieweegschalen voor baby’s verkrijgbaar. Indien de baby borstvoeding krijgt, zijn er functies voorzien waarbij u het gewicht van het kindje voor en na het drinken kunt bepalen. Zo controleert u eenvoudig of de baby voldoende drinkt. Deze en andere gegevens slaat u op in het geheugen, waardoor u een volledig nauwkeurig zicht hebt op de gewichtstoename van het kind.

Mechanische of digitale babyweegschaal?

Wat is de beste babyweegschaal, een digitale of een mechanische? Beide werken in principe even goed. Als u meer vertrouwen heeft in een mechanische babyweegschaal, dan kunt u hiervoor eveneens bij Conrad terecht. Deze weegschalen bieden een grote precisie, maar de mogelijkheid om data te exporteren ontbreekt.

Babyweegschaal kopen? Conrad helpt u graag bij de keuze

Heeft u een nieuwe babyweegschaal nodig of zoekt u meerdere babyweegschalen voor uw praktijk of instelling? Dan helpen we u graag verder met de keuze voor de juiste babyweegschaal. Onze toestellen zijn nauwgezet geselecteerd uit het grote aanbod. We kiezen hierbij voor toeleveranciers die bekend staan om hun nauwkeurige en professionele apparatuur. Conrad is meer dan enkel een webshop. We zijn een sourcingplatform dat met zijn leveranciers samenwerkt in de keuze voor de beste toestellen. Om specifieke oplossingen te realiseren, leveren we bijvoorbeeld ook de nodige weegschaalaccessoires. Zo zijn we vaak als eersten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen of nieuwe types babyweegschalen, iets waar u als klant alleen maar uw voordeel mee kunt doen. Bovendien helpen we u graag bij de keuze voor de juiste babyweegschaal. Daarvoor neemt u telefonisch of via e-mail contact met ons op. De juiste babyweegschaal voor de juiste omgeving, daar zorgen we bij Conrad voor.