bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Met een pakketweegschaal weegt u pakketten erg gemakkelijk af

Werkt uw personeel regelmatig met het verzenden van pakketten en is daardoor het wegen van het pakket onderdeel van de werkprocedure geworden? In dat geval mag een pakketweegschaal bij u op de werkvloer niet ontbreken. Gelukkig heeft u in ons assortiment de keuze uit een breed scala aan designs binnen verschillende prijsklassen.

De weegschaal postpakketten zijn in verschillende gewichtsklassen te verkrijgen

De weegschaal postpakketten zijn in verschillende gewichtsklassen te verkrijgen. Daardoor zijn zowel pakketten in een lichte klasse als een wat zwaardere klasse binnen mum van tijd af te wegen op de pakketweegschaal. Gebruik de pakketweegschaal bijvoorbeeld als brievenweger, als laboratoriumweegschaal of kies voor een wat robuuster model dat bestand is tegen zwaardere gewichtsklassen. Bij ieder model is duidelijk aangegeven wat het maximaal belastbaar gewicht is, zodat u altijd zeker weet dat u het juiste model met eventuele bijpassende accessoires voor uw bedrijf in huis haalt.

Een pre-tarra-functie zorgt voor een handmatige aftrekking vooraf van een bekend gewicht

U voorkomt natuurlijk het liefste dat uw personeel de pakketten verkeerd gaat wegen. Daarom is vrijwel ieder model voorzien van een pre-tarra-functie. Dat zorgt voor een handmatige aftrekking vooraf van een bekend gewicht. Ook zijn de meeste modellen erg gemakkelijk te bedienen met een paar knoppen, wat weer zorgt voor een snelle en vlotte werkstroom bij u op de werkvloer.

Moet u of moeten uw werknemers op regelmatige basis zwaardere pakketten versturen? Dan is het een slimme keuze om te kiezen voor een pakketweegschaal met een hold-functie. Op deze manier blijft het gewicht langer zichtbaar op het scherm. Ideaal als er net even wat meer tijd nodig is om het gewicht van het pakket goed af te kunnen lezen na het wegen op de pakketweegschaal.

Heeft u op dit moment meerdere weegschalen nodig? Profiteer van een aantrekkelijke staffelkorting

Bent u op zoek naar meerdere pakketweegschalen? Wellicht staat er bedrijfsuitbreiding op de agenda of u gaat simpelweg voor het eerst de weegschalen inkopen. In dat geval profiteert u bij ons van een erg aantrekkelijke staffelkorting. Dat betekent: hoe meer weegschalen u bestelt, des te hoger de korting is waar u van profiteert. Of de pakketweegschaal in aanmerking komt voor de staffelkorting staat aangegeven bij de desbetreffende productomschrijving.

Een pakketweegschaal bestellen: welke merken vindt u bij ons in het assortiment?

U investeert natuurlijk het liefste in een model dat zijn werk doet op lange termijn. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om te investeren in een van de hoogwaardige modellen uit het assortiment. Een pakketweegschaal is te bestellen van de meest bekende en kwalitatief goede merken. Denk daarbij aan:

·         Kern

·         Maul

·         VOLTCRAFT

Een solide design voor een uiterst lange levensduur

Of het nu gaat om het versturen van brieven of om het versturen van zwaardere pakketten, voor ieder denkbare opdracht kunt u bij ons een pakketweegschaal bestellen. De modellen staan bekend om het solide design en hebben daardoor een uiterst lange levensduur. Ook al lijkt een pakketweegschaal een flinke investering, het verdient zich op de lange termijn vanzelf weer terug.

Heldere maataanduiding voor het gemakkelijk aflezen van het gewicht

Een pakketweegschaal uit het assortiment is van alle gemakken voorzien om het wegen zo makkelijk mogelijk te maken. U profiteert altijd van een heldere maataanduiding voor het gemakkelijk aflezen van het gewicht. Per model ziet u eenvoudig of het werkt op batterijen, een accu of een stekker. Is dit een van de vereisten waar een pakketweegschaal voor u aan moet voldoen? Maak in dat gebruik van de filterfunctie boven aan de pagina en zoek op deze manier net even wat gerichter naar de ideale pakketweegschaal voor uw organisatie.