bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Bij Conrad hebben we voor u buisklemmen van staal en RVS. De RVS buisklemmen hebben als groot voordeel dat het corrosiebestendiger is dan staal, echter ligt daardoor de prijs ook hoger van de stalen variant. Als het gaat om treksterkte van het materiaal scoort RVS in veel gevallen beter dan staal, maar is dit afhankelijk van de legering. Welke voor u het meest geschikt is, ligt aan de situatie.

Buisklemmen

Steigerkoppelingen

Met dank aan onze buisklemmen (steigerkoppelingen) houdt u uw leidingsbuizen stevig op hun plaats. Dit kunnen zowel kunststof, verwarmingsbuizen, extra zwaar uitgevoerde leidingsbevestiging, spiraalgefelste buizen, sprinkler installaties zijn of leidingen die bestand moeten zijn tegen hoge temperaturen. De buizen klikt u zeer gemakkelijk vast in onze buisklemmen. Wij bieden verschillende buisklemmen aan met ieder zijn eigen afmeting. Het assortiment wordt gekarakteriseerd door een snelle montage, eenvoudige sluittechnieken en een hoge betrouwbare belastbaarheid van de buisklemmen.

Verschillende buisklemmen

Bij Conrad hebben we voor u buisklemmen van staal en RVS. De RVS buisklemmen hebben als groot voordeel dat het corrosiebestendiger is dan staal, echter ligt daardoor de prijs ook hoger van de stalen variant. Als het gaat om treksterkte van het materiaal scoort RVS in veel gevallen beter dan staal, maar is dit afhankelijk van de legering. Welke voor u het meest geschikt is, ligt aan de situatie. Plaatst u de buisklemmen op een plek waar snel corrosie kan optreden? Dan is uiteraard de RVS buisklem een betere keuze. Maar gebruikt u de buisklemmen in een corrosievrije omgeving dan is de stalen variant een goed alternatief wanneer er wordt gekeken naar de prijs.

Bent u op zoek naar betrouwbare buisklemmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!