bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Baby batterij kopen bij Conrad

Bent u op zoek naar een baby batterij? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment aan diverse merken baby batterij modellen, en haal voldoende batterijen in huis voor al uw apparaten. Lees waar u de baby batterij zoal voor kunt gebruiken en wat voor soorten baby batterij modellen er verkrijgbaar zijn bij Conrad. Door te kijken naar de verschillende modellen en merken zorgt u ervoor dat u altijd een type kiest dat bij uw wensen aansluit.

Waarvoor kan de baby batterij gebruikt worden?

Een baby batterij (ook vaak C batterij of Engelse staafbatterij genoemd) is een batterij met een afmeting van 26,2 x 50 mm (Ø x h) en is een stuk dikker dan de kleine AA batterij. De C baby batterij modellen staan bekend om hun krachtig vermogen, waardoor de batterijen bij uitstek geschikt zijn voor apparaten met een hoog energieverbruik en voor continu gebruik.

De baby batterij kan voor tal van apparaten gebruikt worden en is dan ook onmisbaar in elk huishouden. Zo worden de baby batterijen vaak gebruikt voor:

  • zaklampen
  • speelgoed
  • klokken
  • weegschalen
  • meetapparatuur
  • draagbare radio’s

Daarnaast zijn er nog tal van andere apparaten waarbij een baby batterij gebruikt dient te worden. Zorg ervoor dat u voordat u de batterijen aanschaft goed kijkt naar de gebruiksaanwijzing van uw apparaat en controleert of een baby batterij daadwerkelijk geschikt is voor het toestel.

Eigenschappen baby batterijen

Indien u op zoek bent naar een baby batterij is het te allen tijde raadzaam rekening te houden met een aantal factoren. Door naar de verschillende eigenschappen van de batterijen te kijken, zorgt u er namelijk voor dat u het geschikte model kiest voor uw apparaten.

Baby batterij modellen zijn over het algemeen vaak niet oplaadbaar (alkaline). De batterijen gaan echter vaak lang mee. Hoelang de batterijen doorgaans zijn te gebruiken, hangt samen met de kwaliteit van de batterij en de capaciteit. Bekijk daarom voor aankoop hoe hoog de capaciteit is van de batterij. Doorgaans ligt dit zo tussen de 7000 en 8000 mAh. Wilt u toch liever een oplaadbaar type, neem dan een kijkje bij de oplaadbaar mono batterij modellen.

Naast de capaciteit van de batterij kunt u kijken naar voor welke toepassingen de batterij geschikt is. Zo zijn er baby batterij modellen die speciaal ontwikkeld zijn voor apparaten met een hoog energieverbruik en batterijen die juist ideaal zijn voor gebruik in apparaten die een wat lager stroomverbruik hebben.

Ook kunt u rekening houden met de duurzaamheid van de batterijen en of de batterijen een hoog of laag verbruik hebben. Hoe duurzamer de batterij, hoe langer de batterij mee zal gaan. Ten slotte zijn er tal van verschillende merken met unieke eigenschappen waaruit u kunt kiezen en worden de batterijen geleverd in verschillende aantallen (per stuk of per set). De selectie aan verschillende baby batterij modellen bij Conrad voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om de kwaliteit van de verschillende merk batterijen.

Bestel eenvoudig uw baby batterij bij Conrad


Haal vandaag nog uw baby baterijen in huis en zorg dat u altijd beschikt over voldoende voorraad. Bekijk de diverse soorten baby batterij modellen en vind het type dat het best aansluit bij uw apparaten. Let daarbij altijd goed op dat u een model kiest dat bij uw gebruikersdoel past. Hiermee voorkomt u dat u het verkeerde type batterij aanschaft.

Bent u ook op zoek naar batterijhouders, -opbergboxen of andere batterij en accu accessoires? Neem dan zeker even een kijkje in het ruime assortiment van ons sourcingplatform en haal alles in huis om uw batterij eenvoudig op te laden, te testen of op te bergen.

Komt u er niet helemaal uit met het vinden van de juiste baby batterij? Of heeft u problemen met het bestelproces? Geen probleem, bij Conrad staan we graag voor u klaar. Met advies van experts helpen wij u graag op uw manier – of dat nu online is, telefonisch of via een van onze adviseurs op de site. Wij vinden voor u een passende oplossing.