bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Computerdragers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zoals u al wellicht is opgevallen, bieden wij naast de ‘gewone’ computerdragers onder het bureau, ook mobiele standaards. Zoals onze mobiele pc-towerstandaard. Zeer handig als u de gewone dragers zat bent. Conrad biedt u een mooie selectie om uit te kiezen met prima kwaliteit!

Soorten computerdragers

Bij het woord ‘computerdragers’ denken wij aan ondersteuning voor de computer aan een bureau of iets dergelijks. Vandaar dat wij onderscheid hebben gemaakt in drie verschillende soorten namelijk, de ‘gewone’ houders van ijzer die vast zitten aan het bureau, de mobiele pc-standaards die u de vrijheid geeft om de computer te verplaatsen naar wens door middel van wielen en de unieke ‘riem’ houders. Een klein overzichtje van onze soorten PC houders:

  • De standaard computerdragers, vaak van metaal
  • De mobiele computerdragers
  • De ‘riem’ computerdragers, vastgebonden, maar flexibel

Naast deze soorten bieden wij u ook verschillende merken. Zo heeft u de keuze uit
computerdragers van ons eigen merk en die van NewStar. Heeft u de voorkeur aan mobiliteit? Kijk dan vooral goed langs bij de overige houders! Heeft u liever een A-merk, neem dan vooral een kijkje bij NewStar.

Welke past het best bij mij?

Alle houders zijn gebruiksvriendelijk en het verschilt vaak per individu welk soort houder als beste wordt ervaren. Zo kunt u zich voorstellen, dat mensen die simpel hun computer willen opbergen, kiezen voor de gewone computerdrager, dit zijn vaak de metalen houders onderaan het bureau die u in de meeste gevallen zien. Mensen die juist veel van plek wisselen met hun computer kiezen vaak voor de mobiele dragers, dat zijn de dragers op wielen. En voor de mensen die deze twee elementen een klein beetje willen combineren kiezen vaak voor de ‘riem’ houders, bij deze houder is er sprake van een vastgebonden computer door middel van een riem. Toch kan deze tot wel 180 graden worden gedraaid.

Uw keuze kan ook variëren, door het type monitor dat u heeft. Heeft u een groot, vast beeldscherm, dan schikt de standaard computerhouder u wellicht beter dan de mobiele.