Advies

Op zoek naar een effectieve convectorkachel? Haal snel en veilig de ergste kou uit de ruimte met een goede convectorkachel uit onze ruime collectie. Of u nu een convector of een radiatorkachel zoekt, bij Conrad vindt u het zeker! Deze elektrische kacheltjes zijn bestemd om een ruimte snel bij te verwarmen. We voeren een brede collectie aan convectorkachels voor zowat iedere ruimte in huis. Ook wordt, met een goede convectorkachel, werken in de schuur een stuk plezieriger in de winter. Zelfs kachels met vorstbescherming behoren tot de mogelijkheden. 

Convectorkachels bij Conrad kopen

Conrad verkoopt gerenommeerde merken zoals DeLonghi, Radialight, Renkforce en AEG. Prima merken die bekendstaan om hun hoogwaardige technische kwalificaties.

Voordelen en types convectorkachels

Een convectorkachel zorgt voor snelle toevoer van warmte, zonder dat u een compleet verwarmingssysteem hoeft te laten installeren. Convectorkachels zijn doorgaans verplaatsbaar en daardoor flexibel in te zetten in elke gewenste ruimte. Bij Conrad kiest u uit verschillende types en kenmerken:

  • Vermogen van 500 W - 3000 W
  • Met of zonder afstandsbediening
  • Traploze thermostaat
  • Wandmontage is mogelijk
  • Met of zonder display
  • Oververhittingsbeveiliging

Nieuw in het assortiment is de DeLonghi HCS2533FS Convector, geschikt voor ruimtes tot 25 m². Deze convectorkachel in zilver of zwart heeft een capaciteit van 1200 W, 1800 W, of 3000 W. Met drie schakeltrappen is dit een handige kachel om precies de gewenste warmtetoevoer te kunnen regelen.

Bestsellers convectorkachels

De Ventilatorkachel AEG HS 203 T is het perfecte instapmodel voor een mooie prijs. Met een voedingsspanning van 230 V en 2 schakeltrappen is dit een handzaam maatje dat u in elke ruimte kwijt kunt. Kies uit een vermogen van 1000 W of 2000 W, een mooie capaciteit voor deze flexibele kachel met slechts 1,4 kg gewicht en veiligheidsklasse II. Deze convectorkachel blaast desgewenst ook koude lucht, heeft een overhittingsbeveiliging en vorstbescherming. De traploze thermostaat maakt deze witte kachel tot een toegankelijke alleskunner. De HCC15-A-E2-X Convector met hoogwaardig glazen front is aan de wand te bevestigen. Deze strakke zwarte convectorkachel kent twee schakelstanden: 750 en 1500 W.

Kachel met afstandsbediening

U bedient met de afstandsbediening de temperatuur, de timer en natuurlijk de aan/uit functie. Meegeleverd worden wandrails en rollen. Bij wandmontage dient u rondom de convector voldoende ruimte vrij te houden voor optimaal en veilig functioneren. Houd naar boven min. 450 mm aan. Naar onderen, links en rechts is minstens 250 mm benodigd. Deze convectorkachel is voorzien van een kantelbeveiliging en uiteraard is hij uitstekend beveiligd tegen oververhitting. Een strakke, moderne topper uit onze collectie!