bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Fotobatterijen koopt u bij Conrad

Sommige digitale camera's, vooral professionele modellen, hebben batterijen nodig. U kunt ervoor kiezen standaard batterijen te gebruiken, maar het is veel verstandiger om te kizen voor hoogwaardige lithiumbatterijen, speciaal voor camera's.

Waarom kiezen voor een ​​lithium fotobatterij?

Batterijen die zijn ontworpen met lithiumtechnologie hebben voordelen die verband houden met het ontwerpmateriaal lithium. Batterijfabrikanten hebben geprofiteerd van het reactievermogen en het lage gewicht, daarom zijn lithiumbatterijen lichter en hebben ze een lagere dichtheid dan conventionele batterijen. Dit lichte gewicht is erg belangrijk voor een camera. Naast dit voordeel zijn lithiumbatterijen krachtiger en duurzamer.

Net als ons merk Conrad Energy hebben andere grote merken zoals Duracell, Varta en Energizer de kracht van dit materiaal benut om batterijen met een hoge energiedichtheid te maken. Sommige batterijen kunnen zelfs een spanning tot 6 V ontwikkelen. Dit is het geval bij het 2CR5-batterijmodel van Conrad Energy. De zelfontlading van de batterijen is ook erg laag.

Hoe kiest u de juiste batterij voor een camera die veel stroom verbruikt?

In plaats van een oplaadbare batterij te gebruiken, kunt u op een lithiumbatterij vertrouwen om apparaten die veel energie verbruiken van stroom te voorzien. Controleer bij het kiezen van uw lithiumbatterij of deze compatibel is met uw camera. In deze sectie presenteren we batterijen met hun equivalenties, zodat u zich niet vergist in uw keuze. De equivalenties van de lithiumbatterij CR123A, 3 V van het merk Varta, zijn bijvoorbeeld DL123, CR123, CR-123, DL123A, DL123, EL123AP en CR17345.

Een breed scala aan batterijen voor camera's

Of u nu op zoek bent naar een SLR fotobatterij, een digitale camerabatterij, een alkalinebatterij, wij hebben de oplossing voor u. Sommige van onze producten kunnen zelfs werken bij extreme temperaturen tussen -40 ° C tot + 60 ° C. De Energizer CR1260 3V 1500 mAh lithiumbatterij is de ideale batterij voor digitale camera's en biedt 35% langere levensduur dan de klassieke pi35.

We hebben ook batterijen op voorraad, die in sets worden gepresenteerd, een goede keuze voor wie meer wil besparen