bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Uw draadloze apparaten blijven goed functioneren met een gereedschapsaccu

De kans is groot dat u op dit moment werkt met een of met meerdere apparaten die op een accu werken. Wel zo fijn natuurlijk, want daardoor profiteert u van veel bewegingsvrijheid en werken met een irritant snoer is voorgoed verleden tijd. Echter weet u ook maar al te goed hoe vervelend het kan zijn als de kracht van de accu in de loop van de tijd afneemt en u hierdoor uw werkzaamheden lang niet zo snel uit kunt voeren. Uw draadloze apparaten blijven gelukkig goed werken met een gereedschapsaccu uit het assortiment.

Zoek eenvoudig en snel op het aantal volt waar de gereedschapsaccu op werkt

Een van de belangrijkste eisen waar de gereedschapsaccu aan moet voldoen, is het aantal volt waar de accu op werkt. Het is daarom ook belangrijk om als eerste na te gaan voor wat voor soort gereedschap u de accu precies nodig hebt. Voor het lichtere werk heeft u bijvoorbeeld een accu tussen 6 en 15 volt nodig, voor het middelzware werk een accu tussen 12 en 18 volt en voor het zware werk tussen 18 en 36 volt.

De modellen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste standaarden

U haalt natuurlijk maar al te graag een gereedschapsaccu in huis waar u op de lange termijn op kunt vertrouwen voor uw gereedschap. Daarom zijn alle modellen uit het assortiment uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste standaarden. Dat betekent dat de gereedschapsaccu binnen een relatief korte termijn helemaal op is geladen en voldoende power biedt voor het uitvoeren van de klus.

Een accu is voor een erg breed scala aan apparaten in te zetten

Een accu is voor een breed scala aan apparaten in te zetten. Door het grote aanbod is het volkomen normaal dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u gemakkelijk zoeken op een accu per type gereedschap. In de meeste gevallen is het type gereedschap waar u mee werkt te zien op het etiket. Wel zo prettig, want verschillende merken werken ook weer met verschillende soorten accu’s.

U heeft de keuze uit een gereedschapsaccu van diverse bekende en kwalitatief goede merken

U heeft de keuze uit een gereedschapsaccu van diverse bekende en kwalitatief goede merken. Daarbij kunt u denken aan accu’s van onder meer de volgende drie merken:

·         Black & Decker

·         Makita

·         Metabo

Wanneer is het tijd om de gereedschapsaccu te vervangen?

Het gereedschap waar u op dit moment mee werkt, is ongetwijfeld geleverd met een fijne accu. Wist u dat deze accu gemiddeld 400 tot 1000 keer op kan worden geladen? Na deze periode is het aan te raden om de accu op te laden. Ook merkt u aan de gereedschapsaccu zelf wanneer deze toe is aan vervanging. De gereedschapsaccu raakt bijvoorbeeld sneller leeg en levert daardoor niet langer meer de maximale capaciteit die u gewend was.

Hebt u vragen over een van de producten uit de collectie? Neem gerust contact op

De kans is groot dat u binnen een mum van tijd een geschikte gereedschapsaccu in het assortiment gaat vinden. Heeft u vragen over een van de producten uit de collectie? Neem contact op! We denken graag met u mee en voorzien u van advies op maat. Op deze manier haalt u gemakkelijk een gereedschapsaccu voor uw gereedschap in huis, maar ook voor onder meer een accu voor een draadloze telefoon bent u bij ons aan het juiste adres. Naar wat voor soort gereedschapsaccu bent u precies op zoek?