Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Advies

Met gereedschapsets heeft u alle gereedschap direct bij de hand

Wil u een technische klus opknappen, dan heeft u in de meeste gevallen gereedschap nodig, in welke vorm dan ook. Conrad is gespecialiseerd in kant-en-klare gereedschapsets voor elke specialisatie. Of u nu actief bent als elektricien of als loodgieter, met gereedschapsets bent u voor elke klus goed uitgerust.

Gereedschapsets in diverse groottes en voor diverse specialiteiten

Er bestaan veel verschillende gereedschapsets. Zo kunt u bij sets van gereedschap bijvoorbeeld denken aan een verzameling schroevendraaiers in diverse groottes of aan een verzameling sleutels of doppen.

Bij Conrad zijn we gepassioneerd door alle vormen van techniek. Vandaar dat we ook voor specifieke projecten gereedschapsets hebben. Denk bijvoorbeeld maar aan een reparatieset specifiek voor elektronische projecten of aan een reparatieset voor automotoren.

Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor wielmontage sets. Deze sets beschikken dan over de noodzakelijke tools om wielen vast te maken. Openingsgereedschap is een andere specialiteit van Conrad.

Gereedschapsets voor elektriciens of gereedschapsets voor doe-het-zelvers?

Kiest u voor professionele gereedschapsets of sets voor de hobbyklusser? Dat hangt van uw project af:

  • Gereedschapsets voor technici of elektriciens zijn onmisbaar als u regelmatig elektronische projecten opknapt. Hierbij beschikt u dan bijvoorbeeld meteen over een striptang, een of meerdere spanningzoekers en goed geïsoleerde schroevendraaiers.
  • Gereedschapsets voor doe-het-zelvers bevatten meestal enkele eenvoudige tangen, een ratel met verschillende doppen, een kniptang en moersleutels. Zo bent u klaar om projecten snel en efficiënt aan te pakken.

Waar moet u bij de aankoop van gereedschapsets op letten?

Bij de keuze van een kant-en-klare set van gereedschap kunt u rekening houden met diverse eigenschappen:

  • Is het gereedschap zelf goed opgeborgen? Het is bijvoorbeeld een groot voordeel om gereedschapsets te kopen waarbij elk werkstuk een vaste plaats heeft. Zo vindt u in no-time de perfecte schroevendraaier of het perfecte werktuig waar u op dat moment behoefte aan hebt. Vergelijk het met een chirurg die niet altijd wil wachten op de juiste tool om een patiënt te opereren.
  • De onderdelen van het gereedschap zijn soms opgeborgen in een koffer of in een doos. Deze doos of verpakking kan bestaan uit verschillende lagen, waarin u als het ware kunt bladeren.
  • Het is een groot voordeel als een gereedschapset draagbaar is. Dan kunt u uw gereedschapset meenemen naar uw werkplek of naar huis wanneer u ook 's avonds graag aan elektronica of andere technische projecten werkt.
  • Draagbaar kan ook betekenen dat u beschikt over een gereedschapset in een trolley die u rijdt naar de plaats waar u hem nodig hebt.

Welke merken van gereedschapsets vindt u bij Conrad?

Heeft u een bepaald favoriet merk voor gereedschap en gereedschapsets? Dan is de kans groot dat we het bij Conrad verkopen. Wij houden van kwaliteitsmerken en verkopen gereedschapsets van onder meer:

·         Absima

·         Basetech

·         Bernstein

·         Bosch Accessories

·         Bosch Professional

·         Brüder Mannesmann

·         C.K

·         Donau Elektronik

·         Einhell

·         Fein

Merken zoals Bosch en Donau Elektronik zijn gespecialiseerd in sets met gereedschap voor elektronicatoepassingen, terwijl u bij Fein en Einhell grote gereedschapsets vindt voor de doe-het-zelver.

Gereedschapsets koopt u bij Conrad, de online specialist in elektronica en gereedschap voor professionals

Conrad ademt techniek. We zijn niet zomaar een online winkel, maar een echt sourcingplatform waar u voor alle technische benodigdheden en alle gereedschap terechtkunt. Onder één dak vindt u bij ons meer dan 450.000 artikelen, waaronder heel wat gereedschapsets, reparatiesets en ander handgereedschap.

Als producent van producten of andere professional werkzaam in onderhoud en herstel zijn onze gereedschapsets u op het lijf geschreven. U heeft meteen alles wat u qua gereedschap nodig hebt bij de hand. We verdelen sets met gereedschap van professionele merken en helpen u ook bij de beste keuze. Voordat u gereedschapsets kopen gaat, kunt ons steeds contacteren voor advies. Onze adviseurs helpen u op een manier die bij u past. Dat kan online, telefonisch of via een van onze adviseurs bij u op de werkvloer. Dankzij Conrad vindt u in een mum van tijd wat u zoekt. Bestel vandaag uw gereedschapsets bij Conrad.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord