bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Handscanner accu’s zijn onmisbaar voor het goed functioneren van uw warehouse of magazijn

Handscanners zijn onmisbare werktuigen in winkels, warehouses en magazijnen. U wilt echter dat u en uw medewerkers continu en voltijds de handscanners kunnen gebruiken. Daarom is het belangrijk dat ze steeds optimaal presteren. Om dit te bereiken, kan het handig zijn om bijkomende handscanner accu’s te kopen. Zo beperkt u de oplaadtijd van de handscanners. Is er een accu defect, dan kunt u deze direct vervangen zonder dat het toestel langere tijd buiten werking is. U kunt bovendien de accu’s afwisselen om de handscanner onafgebroken te gebruiken.

Wanneer is een reserve handscanner accu een goed idee?

Barcode scanners zijn toestellen die u intensief gebruikt in uw bedrijf. Hierbij is de accu een van de duurste onderdelen van de handscanner. De goede werkzaamheid en de levensduur van uw handscanner hangt dus voor een groot deel af van het functioneren van de handscanner accu. Bij een goede handscanner accu mag u verwachten dat de accucapaciteit door de jaren heen gelijk blijft. Toch kan er bijvoorbeeld na een jaar of vijf een vermindering in de capaciteit optreden. Hierdoor duurt het langer voordat de accu weer opgeladen is of is de handscanner accu eenvoudigweg niet meer volledig op te laden. Dan is het tijd voor een nieuwe handscanner accu.

Diverse voltages voor handscanner accu’s bij Conrad

Bij Conrad vindt u een grote keuze in handscanner accu’s. Het voltage is ofwel 3,7V of 7,4V. Het voltage van 7,4V is noodzakelijk wanneer u snel en intensief met een barcodescanner wilt werken. Vergelijk het met een schroefmachine met een hoog voltage. Hiermee schroeft u veel sneller dan met een toestel met een laag voltage. Typisch voor een handscanner of barcode scanner is dat het toestel hoge spanningspieken moet leveren tijdens het scannen. Dat zorgt ervoor dat u een handscanner accu sowieso regelmatig moet opladen.

Wat is de capaciteit van handscanner accu’s?

Bij handscanner accu’s heeft u de keuze tussen accu’s met een capaciteit van 1800 mAh tot 5000 mAh. Hoe hoger deze capaciteit, hoe langer u het toestel met het bepaalde voltage kunt gebruiken. Om te berekenen hoeveel uur u kunt scannen met een bepaalde handscanner in combinatie met een accu deelt u de milliampère van de accu door de milliampère van het toestel. Het getal dat u dan verkrijgt, staat voor het aantal uur dat het apparaat functioneert met een volgeladen batterij.

Handscanner accu’s van merk Beltrona voor diverse types toestellen

Conrad is voor handscanner accu’s verdeler van het merk Beltrona. Afhankelijk van het type zijn deze accu’s geschikt voor de merken:

  • Zebra
  • Intermec
  • Datalogic
  • LXE
  • Beltrona
  • Vollcollect
  • Honeywell
  • Denso

Zoals bij elke accu is het ook voor een handscanner accu belangrijk om deze niet tot 0 procent te laten leeglopen. Een goede vuistregel is om de lading van de accu nooit onder 10 procent te laten zakken. Gebeurt het toch eens dat een accu volledig leeg is, dan is dat op zich nog geen ramp, zolang het maar niet continu gebeurt.

Kies de juiste handscanner accu voor het juiste toestel bij Conrad

Bij Conrad gaat u voor de juiste handscanner accu voor het juiste toestel. Conrad is niet simpelweg een online shop, we zijn een echt sourcingplatform. Dat betekent dat we graag met bedrijven en ondernemers meedenken om de beste oplossing voor bepaalde problemen te vinden. U kunt bij ons 24 uur per dag terecht voor de aankoop van een nieuwe handscanner accu. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag bij de keuze van het juiste type voor het juiste toestel. Voor aankopen in bulk van handscanner accu’s zit u ook zeker goed bij ons. U kunt daartoe op Conrad een beroep doen voor specifieke oplossingen op maat. Wenst u naast handscanner accu’s ook enkele radioscanners of walkietalkies en cb-apparatuur te kopen, dan bespreken we met u graag de technische mogelijkheden. We komen hiervoor graag bij u ter plaatse om u te adviseren. Eén ding is zeker, dankzij onze diensten haalt u het meeste uit uw bedrijf.