bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Pakketten gemakkelijk afwegen met een hangweegschaal

Als u of uw personeel regelmatig aan de slag gaat met het verzenden van diverse soorten pakketten, dan is het wel zo fijn dat er een kwalitatief goede weegschaal aanwezig is in de werkplaats. Een hangweegschaal mag dan natuurlijk niet ontbreken. In de webshop heeft u de keuze uit verschillende soorten ontwerpen en voor ieder budget is er wel een geschikte hangweegschaal te vinden.

U heeft de keuze uit een hangweegschaal in diverse soorten gewichtsklassen

Kies een hangweegschaal in diverse soorten gewichtsklassen. Hierdoor is vrijwel ieder pakket of zijn alle binnenkomende goederen eenvoudig en snel af te wegen. Wat de beste hangweegschaal uit het assortiment is, hangt dus vooral af van het type gewicht dat u regelmatig af moet wegen. Gelukkig staat bij ieder model in de webshop aangegeven wat het maximaal belastbaar gewicht is. Hierdoor kunt u er altijd op vertrouwen dat u een hangweegschaal in de juiste variant in huis haalt voor uw organisatie.

Wat is een pre-tarra-functie en is deze standaard verwerkt in een hangweegschaal?

Het correct wegen van een pakket is van cruciaal belang. Een hangweegschaal is daarom vrijwel altijd uitgerust met een handige pre-tarra-functie. Op deze manier kan het gewicht van tevoren netjes op het cijfer 0 worden gezet, voordat extra gewicht eraan wordt gehangen. Ook is vrijwel iedere hangweegschaal gemakkelijk te bedienen met een aantal praktische knoppen.

Ook zijn veel modellen uitgerust met een hold-functie. Door hiervan gebruik te maken, kunt u langer het gewicht van het gewogen pakket bekijken op de weegschaal. Doordat het gewicht langer zichtbaar is op het scherm gaat u vele malen efficiënter aan de slag tijdens het wegen.

Een bagage weegschaal of een kofferweegschaal kopen met staffelkorting

Misschien gaat u binnenkort voor het eerst een voorraad weegschalen voor uw bedrijf inkopen of u plant op redelijke korte termijn uitbreiding voor uw organisatie. In beide gevallen bent u op dit moment aan het overwegen om meerdere modellen in te gaan kopen. Een bagage weegschaal of een kofferweegschaal kunt u met een erg leuke staffelkorting kopen. Hoe meer hangweegschalen u dus gaat kopen, des te hoger de korting. Bij ieder product staat duidelijk aangegeven of er een staffelkorting geldt op de weegschaal.

Kies uit diverse kwalitatief goede merken op het gebied van een hangweegschaal

Het maakt niet uit voor wat voor soort model u kiest, u mag altijd vertrouwen op hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit diverse kwalitatief goede merken op het gebied van een hangweegschaal. Denk hierbij aan:

  • Kern
  • Maul
  • VOLTCRAFT

U bent altijd zeker van een model met een erg lange levensduur

Voor iedere gewenste opdracht bestelt u in de webshop een geschikte hangweegschaal. Daarnaast staat ieder model bekend om de lange levensduur en is gemaakt van een erg solide design. Een hangweegschaal kan misschien een flinke investering voor uw bedrijf lijken, maar verdient zich op de lange termijn meer dan snel terug.

Heldere maataanduiding voor gemakkelijk aflezen van het gewicht

Elk model uit het assortiment is voorzien van een zeer heldere maataanduiding, waardoor het aflezen van het gewicht erg gemakkelijk verloopt. Ook ziet u per type model in de webshop eenvoudig en snel of deze bijvoorbeeld op een accu of op batterijen werkt. Indien gewenst kunt u ook gebruikmaken van een aantal handige filters, zodat het zoeken naar het ideale model en eventuele bijpassende accessoires net even wat makkelijker verloopt. Naar wat voor soort model bent u precies op zoek? Uw sourcingplatform Conrad heeft het gegarandeerd voor u. Bestel vandaag nog uw hangweegschaal.