bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Draadloze speakers nodig? In ons assortiment vindt u inbouwluidsprekers voor elke denkbare ruimte en toepassing. Verkrijgbaar van 5 tot 60 Watt, in verschillende vormen en met een diversiteit aan mogelijkheden. Inbouwluidsprekers hoeven niet duur te zijn. Ook voor een klein budget vindt u een geschikte speaker.

Inbouwluidsprekers kopen bij Conrad

Alles op het gebied van inbouwluidsprekers

Muziek luisteren waar u maar wilt? Geen probleem met een van onze inbouwluidsprekers. Vaak zijn deze echter onhandig ontworpen en nemen ze alsnog veel ruimte in beslag. Maar niet met de luidsprekers die wij aanbieden. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met beperkte ruimtes, waardoor de meeste producten extra plat zijn gemaakt. Zelfs voor de minder ervaren klusser zijn deze eenvoudig te monteren, zodat u optimaal en overal kunt genieten van uw favoriete muziek. Met keuze uit tientallen producten zit er geheid iets voor u tussen. Van kleine speakers tot grote speakers, van witte tot zwarte, in ons assortiment vindt u het allemaal.

De voordelen van inbouwluidsprekers

Het inbouwen van luidsprekers biedt vele voordelen, die wij overzichtelijk voor u op een rijtje hebben gezet:

  • Verkrijgbaar in wit of zwart, dus passend bij elk interieur

  • Van 5 Watt tot en met 60 Watt, dus van zachte achtergrondmuziek tot een installatie voor een feest

  • Speciale inbouwluidsprekers voor plafonds

  • Vierkante, ronde en rechthoekige vormen

  • Beschikbaar met woofers en/of tweeters

  • Mogelijkheid om meerdere speakers op een geluidsbron aan te sluiten voor een voller geluid

  • Eenvoudig aan te sluiten en voorzien van duidelijke handleiding (papier en/of online)

  • Verschillende prijsklassen dus voor ieder wat wils

Een kleine greep uit de collectie

De inbouwluidsprekers die u bij ons vindt zijn van duurzame, hoogwaardige kwaliteit. De speakers van merken zoals Visaton, Yamaha, Monacor en Omnitronic hebben hun dienst in het verleden al vaak bewezen en behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de luidsprekers van de Yamaha WorkCA-serie, die er zijn in verschillende maten en wattages. Of de Monacor plafondluidspreker die u op kunt hangen. Wilt u de luidspreker ten alle tijden aan of uit kunnen zetten? Dan is de inbouwluidspreker met schakelaar de beste keus. Met een draaiknop kunt u het vermogen regelen. Deze en nog veel meer inbouwluidsprekers vindt u in ons assortiment.