bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Infraroodstralers en terrasverwarming koopt u bij Conrad

Wilt u de momenten waarop u lekker buiten kunt zitten verlengen? Dan biedt terrasverwarming uitkomst! Door het plaatsen van een terrasverwarmer kunt u ook op dagen waarop het niet warm genoeg is lekker op het terras zitten. Zowel in het voor- en naseizoen als op koele zomeravonden zorgt een terrasverwarmer voor een aangename temperatuur.

Conrad heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van terrasverwarming. Zowel voor privégebruik als voor professionele toepassingen zijn er uiteenlopende terrasverwarmers in het assortiment beschikbaar. Zo is er terrasverwarming voor kleine oppervlaktes, vanaf 3 m2, en voor grotere oppervlaktes, tot wel 22 m2. Met onze terrasverwarmers kunt u dus zowel (een deel van) het terras in uw achtertuin verwarmen als een professioneel terras, zoals bijvoorbeeld dat van een horecagelegenheid. Op basis van uw wensen en voorkeuren kunt u bij ons vrijwel altijd een geschikte terrasverwarmer vinden.

Kies de terrasverwarmer die bij u past

Bij de aanschaf van een terrasverwarmer is het van belang dat u een geschikte keuze maakt uit het brede aanbod. Terrasverwarmers zijn er in verschillende soorten en maten. Door te kijken naar de specificaties van de terrasverwarmers kunt u bepalen welk type het best bij uw situatie past.

Afhankelijk van het te verwarmen oppervlak kunt u het vermogen van de terrasverwarmer kiezen. Daarnaast is het van belang of u de terrasverwarming op wilt kunnen hangen of dat u liever een staande terrasverwarmer wilt. Ook heeft u de keuze uit terrasverwarming op stroom (elektriciteit) of op gas.

Specificaties terrasverwarmers

Hieronder vindt u een overzicht van specificaties waaruit u kunt kiezen bij de aanschaf van terrasverwarming:

  • Geschikt voor ruimtes van 3 m2 tot 22 m2
  • Vermogen van 1200 W tot 4200 W
  • Direct warm of eerst opwarmen
  • Wel of niet kantelbaar of zwenkbaar
  • Wel of niet inclusief wandhouder
  • Met of zonder (weerbestendige) verticale buis
  • Wel of niet meerdere standen mogelijk
  • Aantal verwarmingselementen
  • De lichtkleur (wit of rood)
  • Terrasverwarmer op stroom (elektriciteit) of op gas

Een verwarmd terras voor iedereen

Op basis van de gekozen specificaties kunt u uw ideale terrasverwarmer bepalen. Of het nu gaat om het verwarmen van de ruimte binnen een partytent in uw achtertuin of het verwarmen van een groter oppervlak. Dankzij een terrasverwarmer verlengt u het  buitenseizoen en kunt u zonder dat u last heeft van kou heerlijk genieten op uw terras. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze vandaag nog!