Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Advies

Keukenweegschalen voor persoonlijk of professioneel gebruik bij Conrad

Bent u op zoek naar een keukenweegschaal voor persoonlijk gebruik of voor uw professionele doeleinden? Bekijk dan het aanbod keukenweegschalen bij Conrad. Dankzij onze nauwe samenwerking met bekende merken bieden we u continu de beste selectie keukenweegschalen aan.

Wat is het meetbereik van de keukenweegschalen van Conrad?

Bent u een professionele kok of heeft u een bedrijf in de voedingswereld, dan kent u het belang van professionele keukenweegschalen. Bij Conrad verkopen we weegschalen met een meetbereik dat varieert tussen de 300 gram en de 20 kilogram, die u kunt inzetten in zowel een sterrenkeuken als in een industriële bakkerij.

Wat betekent resolutie als u een keukenweegschaal kiest?

De resolutie van de weegschalen is een belangrijk kenmerk. De resolutie van een weegschaal is het minimale gewicht dat een weegschaal kan weergeven. Bij een normale weegschaal in de keuken ligt de resolutie tussen de 1 en de 5 gram. Weegt u bijvoorbeeld 99 gram en doet u daar een beetje gewicht bij, dan verspringt het cijfer meteen naar 100. Meer professionele keukenweegschalen hebben een resolutie van minder dan een gram.

Wat is het beste, mechanische of digitale keukenweegschalen?

U heeft bij Conrad de keuze tussen de klassieke mechanische keukenweegschaal en een digitale weegschaal voor de keuken. We verkopen de grootste en bekende merken van keukenweegschalen, zoals

·         ADE

·         Beurer

·         Blaupunkt

·         Clatronic

·         Hama

·         Korona

·         Profi Cook

Dit zijn stuk voor stuk merken die zowel bij voedingsprofessionals als bij amateurkoks in de smaak vallen omwille van hun betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid.

Wat is het beste materiaal voor het meetvlak van een keukenweegschaal?

Voor het materiaal van de keukenweegschaal kunt u kiezen uit diverse types. Dit meetvlak kan bijvoorbeeld bestaan uit veiligheidsglas, roestvrij staal of kunststof. Welk materiaal u ook kiest, u weet zeker dat u het vlak altijd schoon, netjes en perfect hygiënisch houdt. Wenst u eerder een weegschaal keuken met een weegkom in plaats van een meetvlak, dan kan dit natuurlijk ook. Deze weegkom kunt u dan van de weegschaal afnemen om hem schoon te maken. Bij elke weegschaal neemt u eenvoudig vuil en vingerafdrukken weg, zodat u steeds hygiënisch werkt.

Keukenweegschalen op batterijen of beter een toestel op netstroom?

Bij digitale keukenweegschalen heeft u de keuze tussen toestellen die op batterijen werken of toestellen op netstroom. Indien u het toestel intensief gebruikt in een professionele keuken is een toestel op netstroom zeker een aanrader. Elke digitale keukenweegschaal beschikt over een helder en duidelijk leesbaar display. Zo leest u perfect een gewogen hoeveelheid af. Een lcd-scherm bijvoorbeeld is duidelijk en tegelijkertijd perfect waterdicht. Daarnaast bestaan er ook de klassieke mechanische weegschalen die naast een grote nauwkeurigheid ook een esthetische look aan de keuken verlenen.

Wat betekent de functie 'nulstand instelbaar' bij keukenweegschalen?

De functie 'nulstand instelbaar' is bij diverse weegschalen van Conrad beschikbaar. Hierbij weegt u een ingrediënt, zet de teller op nul en voegt dan het volgende ingrediënt toe zonder dat het totale gewicht weergegeven wordt. Zo bepaalt u voor elk ingrediënt nauwkeurig de juiste hoeveelheid.

Keukenweegschaal kopen? Kies nu uw exemplaar bij Conrad

Conrad is uw partner voor professionele elektronica voor bedrijven en particulieren. In ons aanbod vindt u ook een grote keuze in keukenweegschalen, algemene weegschalen en kracht meetinstrumenten. Al onze keukenweegschalen blinken uit door een grote nauwkeurigheid en een groot gebruiksgemak. Bent u op zoek naar een nieuwe keukenweegschaal, maar weet u nog niet zo goed welke te kiezen. Dan helpen medewerkers van onze klantendienst u graag verder bij de keuze.

U kunt 24 uur per dag in ons online platform terecht en met enkele muisklikken bestelt u eenvoudig nieuwe keukenweegschalen. Bent u specifiek voor een bedrijf of bijvoorbeeld een onderzoeksinstelling of school op zoek naar keukenweegschalen in bulk, dan geven we u ook steeds het gepaste advies. De beschikbare voorraad van elke weegschaal ziet u ook bij elk item op de website. We wensen u veel succes met de aankoop van een nieuwe keukenweegschaal.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord