Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Advies

Gebruik enkel de beste looplamp accu voor uw looplampen of bouwverlichting

Een looplamp op batterijen is een must op elke bouwplaats. Met een looplamp op accu zorgt u voor de persoonlijke veiligheid van uw medewerkers. Een accu looplamp komt ook in de vrije tijd van pas en is een must in elk huishouden. Looplampen of draagbare noodverlichting zijn echter onvervalste energieverbruikers. Daarom is het een goed idee om de nodige looplamp accu’s in huis te hebben. Zo weet u altijd zeker dat uw looplampen of bouwlampen op het juiste moment werken. Een looplamp accu bestelt u in enkele muisklikken bij Conrad.

Een goede looplamp accu draagt bij aan veiligheid op de werkplaats

Op elke bouwwerf of bij werken op donkere plaatsen is een looplamp cruciaal. Met een looplamp verlicht u moeilijk zichtbare plaatsen en garandeert u uw eigen veiligheid. Een looplamp op accu functioneert maar zo goed als zijn batterij. Daarom is het belangrijk om regelmatig de kwaliteit van de looplamp accu te checken en indien nodig tijdig een nieuwe te kopen.

Looplamp accu’s hebben een sterk voltage

Batterijen voor een looplamp moeten aan diverse eisen voldoen. Looplampen zijn zoals gezegd apparaten die veel energie opslokken, en daarom varieert het voltage tussen 4V en 14,8V. Dit voltage bepaalt hoeveel stroom de batterij kan afgeven aan uw looplamp op batterijen, met andere woorden hoe fel het licht schijnt. Voor professionele doeleinden is een accu met een hoog voltage een must. We denken bijvoorbeeld aan werkzaamheden van brandweer of aan bewakingsfirma’s.

Waarom uw looplamp accu’s bij Conrad bestellen?

De capaciteit van looplamp accu’s speelt eveneens een grote rol. Bij de looplamp accu’s die we bij Conrad aanbieden, varieert deze capaciteit van 3400 mAh tot 8800 mAh. Hoe hoger de hoeveelheid milliampère, hoe langer u de looplamp kunt gebruiken zonder de accu’s op te laden. Om deze duurtijd te verlengen, kunt u bij Conrad ook investeren in een reserveaccu, zodat u de ene accu kunt gebruiken terwijl de andere oplaadt.

Waarom is een stevige behuizing voor looplamp accu’s belangrijk?

Looplamp accu’s moeten verder nog aan diverse eisen voldoen. Omwille van de noodzakelijke stroomsterkte gebruikt men voor looplampen vaak loodgel accu's. Deze zijn robuust en leveren lang stroom af. Een loodgel accu specifiek voor looplampen heeft bovendien een extra stevige behuizing zodat u deze in diverse richtingen kunt kantelen zonder dat er stroomverlies of een risico op lekkage is. Verder zijn looplamp accu’s ook specifiek ontworpen om bestand te zijn tegen explosies. Geen overbodige luxe wanneer er een gevaarlijke situatie is waarin licht van levensbelang kan zijn. Accu’s voor professionele handlampen hebben ook nog eens een indicatie van de laadstatus, waardoor u de accu tijdig kunt opladen.

Voor welke lampen koopt u looplamp accu’s bij Conrad?

Bij Conrad geniet u van een grote keuze voor looplamp accu’s. Wij verkopen accu’s voor uw handlampen van volgende merken:

·         Ansmann

·         Beltrona

·         Bosch

·         Eisemann

·         Shada

·         XCell

Deze kunt u gebruiken voor alle professionele merken van handlampen, bijvoorbeeld van de merken Bosch of Mata. U vindt bij Conrad ook een selectie accu’s voor bouwlampen en hoofdlampen.

Conrad, uw online specialist in looplamp accu’s

Bij Conrad beschikken we over een grote voorraad verschillende looplamp accu’s. Welke looplamp u of uw medewerkers ook gebruikt, wij hebben steeds de juiste vervangende accu leverbaar. In enkele muisklikken bestelt u een nieuwe looplamp accu zodat u veilig verder kunt werken. Bij Conrad hoeft u geen rekening te houden met openingstijden, we zijn 24 uur per dag open. Bovendien zijn we veel meer dan de zoveelste anonieme online shop. Met ons Technology in Focus programma hebben we een synergie met bepaalde leveranciers op getouw gezet. Daardoor zijn we steeds als eerste op de hoogte van nieuwe trends of van nieuwe producten.

Bent u als bedrijf op zoek naar een globale oplossing voor verlichting, bijvoorbeeld op bouwwerven, dan kunt u steeds een afspraak maken met onze medewerkers. We adviseren u dan ter plaatse, niet alleen over looplamp accu’s, maar ook over algemene bouwverlichting en werkplaatsverlichting. Tot binnenkort bij Conrad.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord