bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Bent u op zoek naar een goede luchtbevochtiger voor een optimaal binnenklimaat? Wij bieden een uitgebreid assortiment luchtbevochtigers voor elke ruimte. Navulbaar, met geïntegreerde hygrostaat of met LED-statusweergave; voor elke wens vindt u een passende luchtbevochtiger.

Luchtbevochtigers voor een optimaal binnenklimaat

De ideale luchtvochtigheid in werk en leefruimtes bedraagt 40% tot 60%. Tijdens de wintermaanden met de verwarming 24/7 in werking, komt de luchtvochtigheid in huis vaak onder de 40%. Dat merkt u aan een droge huid of pijnlijke ogen. Een goede luchtbevochtiger biedt uitkomst. Conrad verkoopt luchtbevochtigers van bekende en minder bekende merken zoals Balmuda, Basetech, Beurer, DeLonghi,  en Honeywell. 

Voordelen en types luchtbevochtigers

Een gezond binnenklimaat, schonere lucht en geen kalkafzetting, dat zijn de grootste voordelen van een effectieve luchtbevochtiger. Bij Conrad kiest u eenvoudig en snel uit verschillende types luchtbevochtigers met een diversiteit aan kenmerken:

  • Bevochtigingsvermogen van 0.04 l/h tot maar liefst 400 l/h
  • Geschikt voor ruimtes van 5 m² tot 75 m²
  • Van luchtreiniger tot aroma-luchtbevochtiger
  • Timerfunctie
  • Kijkvenster

Nieuw in het assortiment is de Telefunken Steamy Luchtbevochtiger, geschikt voor ruimtes tot 5 m². Deze luchtbevochtiger kent een bevochtigingsvermogen van 0.04 l/h, met tankinhoud 230 ml. Ook heeft hij een LED‑statusweergave. 

Ook Luchtbevochtiger 20006 van Basetech is relatief nieuw bij Conrad. Deze luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 25 m² 30 W en komt in wit of blauw. Een ruime tankinhoud van 3 l met een aansluitkabel van 1,5 m maakt hem tot een bijzonder handig apparaat.

Aanbiedingen luchtbevochtiger

Bescherm de gezondheid van u en uw medewerkers met een aangename luchtvochtigheid. Aan de warme- en koele stoom luchtbevochtiger AH7 heeft u een goede koop. Dit apparaat is geschikt voor ruimtes tot wel 50m², en voegt naar behoefte koude of warme stoom toe. Met deze luchtbevochtiger past u heel makkelijk luchtvochtigheid in uw ruimte aan. Kies zelf de richting van de neveluitstoot via het 360°-draaibare nevelmondstuk. Is de watertank leeg? Dan schakelt de luchtbevochtiger veilig automatisch af. Inclusief nachtlicht in 7 kleuren.

Het Venta LW 15 Luchtwasapparaat is geschikt voor ruimtes tot 20 m² en is verkrijgbaar in antraciet. Deze luchtbevochtiger biedt bevochtiging en reiniging inéén. De lucht wordt in het apparaat geleid en vervolgens door een plaatstapel gevoerd. Deze roteert in het water. Een filtermat is op deze manier niet nodig, terwijl de lucht als het ware gewassen wordt. Zelfs deeltjes tot 10 µm (10/1000 mm) worden netjes in het water gebonden. Gelijktijdig verdampt het gezuiverde water door koudwater- verdamping. Goede bevochtiging en geen kalkafzetting. Daarnaast is deze Venta geschikt voor elke waterhardheid en schakelt hij automatisch uit bij een lege watertank.

Advies nodig over welke luchtbevochtiger het meest geschikt is voor uw ruimte?

Neem contact met ons op. Onze accountmanagers staan u graag te woord.