bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Niemand zit te wachten op een vieze, bedompte lucht. Niet in de auto, niet in huis en zeker niet in de woonkamer. Bij Conrad vindt u de beste luchtverfrissers, van vellen vloeipapier voor navulbare reservefilters tot aroma-luchtverfrissers met wisselende Led-verlichting. Luchtverbetering die niet alleen het luchtklimaat in huis verbetert, maar ook zorgt voor een waar wellness-gevoel. Gewoon in uw eigen woonkamer. 

De beste luchtverfrissers koopt u bij Conrad

Voordelen en types luchtverfrisser

Nooit meer een vieze, rare geur in huis? Weg met die vervelende ervaring van stilstaande, gebruikte lucht? U verbetert het luchtklimaat in uw woning makkelijk met deze high-tech exemplaren. Daarnaast zijn de moderne luchtfrissers een fraaie toevoeging in uw woonkamer door de mooie vorm en extra toepassingen.

Vind in ons ons assortiment precies de juiste luchtverfrisser om uw woning dat frisse, aangename 'thuis'- gevoel te geven. Alle producten kunnen makkelijk worden aangesloten en u heeft ruime keuze uit de volgende eigenschappen:

  • Instelbare timers
  • Afstandsbediening
  • Laag geluidsniveau
  • Verschillende schakelstanden
  • Led-verlichting met wisselende kleuren

Bij Conrad vindt u uitstekende merken zoals Soehnle, Tristar en TORK. Deze merken bieden uitstekende technische kwalificaties en u kunt kiezen uit verschillende tankinhoud.

Luchtverfrisser voor elke behoefte en stijl

Zoekt u een goede luchtverfrisser die ook nog iets extra's doet voor de sfeer in huis? De Aroma Luchtverfrisser met ultrasoon 10 W van Soehnle brengt een aangename
geurbalans in uw woning. Het minimalistische design van deze luchtbevochtiger zorgt voor een prettige, subtiele uitstraling in elke ruimte.

De rustgevende blauwe led-verlichting combineert een sfeervol uiterlijk met een verspreiding van een aangenaam, natuurlijk aroma. Uitgevoerd in fris wit en lichtblauw, inclusief stekkernetvoeding. Ultrasoon vernevelingsproces dat tot wel 4 uur lang actief blijft.