Advies

Een Fluke adapter, onmisbaar bij alle meetapparatuur van Fluke

Het Amerikaanse bedrijf Fluke is marktleider in het produceren en distribueren van meetinstrumenten voor diverse sectoren. Denk daarbij aan toestellen voor kalibraties, multimeters, biomedische meetinstrumenten of meters voor elektriciteit en vochtigheid. Uw Fluke meetinstrumenten werken echter maar zo goed als de diverse accessoires en adapters zijn die u in combinatie met deze instrumenten gebruikt. En laat het produceren van hoogwaardige adapters nu ook een specialiteit van Fluke zijn.

Diverse accessoires voor meetinstrumenten en onderhoudsinstrumenten

Fluke kunt u gewoonweg niet wegdenken uit de wereld van industriële en elektronische componenten. Daarnaast is het merk en het bedrijf eveneens een grote speler in het verdelen van instrumenten die u helpen bij het onderhoud en de service van hoogtechnologische en industriële installaties. Geen enkele vorm van kwaliteitscontrole in een industriële omgeving gebeurt zonder meetinstrumenten van Fluke of zonder Fluke adapter. Het zijn tools die het bedrijfsleven wereldwijd ondersteunen in kritische en levensreddende situaties. Elke Fluke adapter is dan ook cruciaal voor de dagelijkse werking van bedrijven, ziekenhuizen of laboratoria.

Een Fluke adapter om de werking van Fluke tools te optimaliseren

Om tot een goede werking te komen met Fluke tools of om de werking ervan te optimaliseren en zelfs te vernieuwen, kunt u gebruikmaken van een hele reeks Fluke adapters. Technici, ingenieurs, meet professionals, professionals in Medical Device of in de laboratoriumtechnologie: ze hebben allemaal een Fluke adapter voor hun geliefde instrumenten. En elk jaar zijn er nieuwe adapters die het mogelijk maken om de werking ervan verder te verbeteren en te optimaliseren.

Fluke adapter met robuuste werking en strenge kwaliteitsnormen

Fluke instrumenten en daarom ook de Fluke adapter zijn bekend omwille van hun robuuste werking, hun veiligheid, hun gebruiksvriendelijkheid, en hun strenge kwaliteitsnormen.

Veel verkochte adapters zijn bijvoorbeeld de draadloze USB-adapters en SD-kaarten voor Fluke gereedschap. Deze helpen u om data en meetgegevens over te dragen op laptops of andere toestellen, of om ze op het toestel zelf op te slaan.

Fluke adapter in de vorm van kabels en probes

Daarnaast zijn er ook verschillende adapters in de vorm van kabels. Deze helpen u om uw DMM (digitale multimeter) te verbinden met uw pc of smartphone en ze elimineren 'stray voltage'.

Andere vaak verkochte adapters zijn:

  • Fluke adapter probes. Gespecialiseerde pinnen om metingen uit te voeren met een DMM.
  • Fluke adapter met stroomtang klemmen, waarmee u metingen uitvoert met knijpers in plaats van met probes.
  • Fluke adapter kits met accessoires, waarmee u uw meetapparatuur, zoals de drukmodule Fluke, naar het volgende niveau tilt.

U merkt het: zoveel Fluke producten er bestaan, zoveel accessoires er zijn die u helpen om uw werk te optimaliseren.

Fluke TP 74 meetprobe, onmisbaar voor elke meting?

Meetprobes zijn echte toppers in het aanbod Fluke adapters. We denken bijvoorbeeld aan de TP74. Dit zijn de veel verkochte meetprobes met een verlichte top die oplicht bij bepaalde meetwaarden. U koopt ze per paar met een rode en zwarte probe, en ze zijn voorzien van vier banaancontacten met vernikkelde messing aan de uiteinden. Deze meetprobes behoren tot veiligheidscategorie CAT III 1000V, CAT IV 600V, 10 A en zijn UL-gecertificeerd.

Een Fluke adapter in de vorm van een snoer helpt u in veel situaties om betrouwbare metingen uit te voeren in een grote waaier van elektronische of industriële applicaties. Ook in de automobielindustrie en in bijvoorbeeld grote ateliers zijn Fluke meetsnoeren niet weg te denken. Als professionele tester, monteur of ingenieur wilt u dat uw testtools en multimeters aan de hoogste eisen voldoen. U kunt met deze Fluke snoeren multimetermetingen perfectioneren in verschillende omgevingen, ongeacht de temperatuur of de vochtigheidsgraad.

Fluke biedt ook adapters voor accessoires

Bij de Fluke adapter zelf is ook nog eens vaak een kleine adapter of andere accessoires voorzien. Denk bijvoorbeeld maar aan clips of haken om de snoeren vast te maken.

Temperatuurmetingen uitvoeren met Fluke probes kan ook. Bekijk in dit verband zeker eens bij Conrad de intelligente meetprobeset met geïntegreerde IR-temperatuursensor, ontworpen voor de Fluke BT521. Conrad helpt u graag verder met uw keuze bij de juiste Fluke adapter. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.