bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Grote keuze analoge en digitale personenweegschalen bij Conrad

Bij Conrad vindt u een groot aanbod personenweegschalen. U heeft daarbij de keuze tussen analoge of digitale toestellen. Eén ding is zeker: ze meten allemaal met een grote nauwkeurigheid en zijn duurzaam en gemakkelijk te kalibreren indien nodig. Met enkele muisklikken bestelt u de personenweegschaal die u nodig heeft.

Personenweegschalen met diverse lichaamsanalysefuncties

Bij Conrad heeft u een grote keuze in personenweegschalen. De toestellen zijn geschikt voor medische en paramedische doeleinden. Zo zijn er personenweegschalen met diverse lichaamsanalysefuncties, zoals:

  • BMI
  • Botgewicht
  • Lichaamsvet
  • spiermassa

Helpen personenweegschalen u als u aan uw gezondheid wilt werken?

Een goede weegschaal is belangrijk als u aan uw gezondheid wilt werken. Meten is weten, luidt niet voor niets het gezegde. U kunt met een weegschaal alleen uw gewicht meten, maar dat kan een bepaalde vertekening geven. U kunt bijvoorbeeld in gewicht toegenomen zijn, maar toch vet verloren hebben en spierweefsel gewonnen hebben. Daarnaast zijn er nog andere factoren die een rol spelen bij een goede gezondheid, zoals uw botgewicht of BMI.

Welke functies hebben personenweegschalen met bio-elektrische stralen?

Met een weegschaal die nauwkeurige gegevens en data meet, biedt u aan patiënten of cliënten een goede dienstverlening. De metingen van onze personenweegschalen zijn gebaseerd op nauwkeurige technologie. Personenweegschalen met lichaamsanalysefuncties sturen bio-elektrische stralen door uw lichaam, wat resulteert in een bio-elektrische impedantieanalyse. Omdat spieren, vet, bot en water elektriciteit op een andere manier geleiden, kan de informatie van personenweegschalen interessant zijn voor sporters en personal coaches, diëtisten en artsen.

Wat is een goed weegbereik voor personenweegschalen?

Een goed gedefinieerd weegbereik is belangrijk als u investeert in een weegschaal. Bij onze geselecteerde modellen gaat dit van een range van 120 tot ruim 400 kg. Hoewel dit maximum bij personenweegschalen nooit bereikt wordt, is dit toch een belangrijke indicator voor de duurzaamheid en de stabiliteit, waarbij het minder snel noodzakelijk is de weegschaal opnieuw te kalibreren.

Welk materiaal heeft het meetvlak van personenweegschalen?

Het meetvlak van de personenweegschalen bij Conrad kan in verschillende materialen uitgevoerd zijn, bijvoorbeeld veiligheidsglas, bamboe of kunststof. Deze drie materialen bieden ruime garanties voor stabiliteit, veiligheid en bijvoorbeeld ook hygiëne als u ze in een professionele omgeving gebruikt. Er is steeds in een helder en goed leesbaar display voorzien. De cijfers worden voldoende groot en met het nodige contrast weergegeven op de weegschaal. Het hout van bamboe geeft ook een esthetisch warm effect.

Personenweegschalen in diverse kleuren

Verder is het belangrijk om weten dat we bij Conrad personenweegschalen in diverse kleuren verkopen. Dat is niet alleen belangrijk voor de herkenbaarheid en het identificeren van bepaalde toestellen, maar het werkt ook veiligheid en zichtbaarheid in een ruimte in de hand. Personen met slecht zicht kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk naar een weegschaal begeleiden als deze een opvallende kleur heeft.

Waarom kiezen voor personenweegschalen met bluetooth of wifi?

Professionele weegschalen zijn uitgerust met de mogelijkheid om gegevens via bluetooth of wifi te versturen. Op uw laptop of smartphone kunt u de gegevens verder behandelen en bijvoorbeeld in Excel-bestanden verwerken. Daardoor kunt u over een langere termijn data bijhouden en analyseren. Geavanceerde personenweegschalen beschikken daartoe bovendien over gespecialiseerde apps.

Weegschaal kopen? Check nu het aanbod bij Conrad

Conrad is een specialist in professionele en hoogtechnologische meetapparatuur. Ook geavanceerde personenweegschalen en de nodige weegschaalaccessoires ontbreken daarom niet in ons aanbod. Bent u op zoek naar een set personenweegschalen voor uw praktijk, instelling of bedrijf? Dan helpen we u bij Conrad graag verder. Wilt u thuis een nauwkeurige personenweegschaal voor persoonlijke doeleinden, dan kunt u eveneens bij ons terecht.

Op de website raadpleegt u de technische gegevens van elke weegschaal. Ook ziet u in een oogopslag de beschikbaarheid van het artikel. Wij helpen u bovendien graag bij de keuze van een personenweegschaal in functie van uw werkzaamheden of behoeftes. Conrad is hierbij veel meer dan enkel een online winkel, we zijn een echt sourcingplatform waarin we streven naar een perfecte synergie tussen klanten, leveranciers en onze website. We wensen u veel succes met de aankoop van uw personenweegschalen.