Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Advies

Een laboratoriumweegschaal staat bekend om de uiterst nauwkeurige metingen


Het uitvoeren van wegingen komt regelmatig voor bij u in het laboratorium. Het is daarom zeker geen overbodige luxe om een speciale laboratoriumweegschaal, zoals een platformweegschaal, aan te schaffen die u kunt gebruiken voor het uitvoeren van metingen in het laboratorium. Voor deze producten bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Bekijk het complete assortiment aan weegschalen online en haal een geschikt model snel in huis. Naar wat voor soort laboratoriumweegschaal bent u op dit moment precies op zoek? Conrad heeft het voor u.

Iedere gram, milligram of microgram weegt u nauwkeurig met een professionele laboratoriumweegschaal

U weet als geen ander hoe belangrijk het is dat het wegen altijd met de grootste nauwkeurigheid uit wordt gevoerd. Iedere gram, milligram of microgram weegt u erg nauwkeurig met een professionele laboratoriumweegschaal en kan van cruciaal belang zijn tijdens een onderzoek. Ideaal als er bijvoorbeeld moet worden gewogen met kleine gewichtsintervallen.

De weegschaal leent zich uitstekend voor het wegen van onder meer chemicaliën

Voor wat voor soort werkzaamheden gaat u de laboratorium weegschaal het vaakst inzetten? Zo kan een microgram weegschaal bijvoorbeeld worden gebruikt voor het wegen van onder meer chemicaliën. Daarnaast is ieder model ook nog eens voorzien van een extreem helder display. Zo is de data gemakkelijk van de >laboratoriumweegschaal af te lezen. Van modellen voor de beginnende werknemers tot de meer ervaren werknemers, u vindt het allemaal in ons veelzijdige assortiment.

Waarom een of meerdere weegschalen online bestellen?

Met een laboratoriumweegschaal van merken als ADE en Kern weet u altijd zeker dat u kunt vertrouwen op een nauwkeurige meting. Ook haalt u een laboratoriumweegschaal in huis dat bestand is tegen intensief gebruik, zowel nu als in de toekomst. Voeren meerdere werknemers op regelmatige basis metingen uit bij u in het laboratorium? Kies er dan voor om een of meerdere weegschalen online te bestellen. U heeft de keuze uit tientallen modellen die werken op batterijen, op een accu, op het lichtnet of op stekkernetvoeding.

Welke specifieke instellingen heeft een laboratoriumweegschaal?


Om het wegen op een correcte manier uit te kunnen voeren, is het essentieel dat een laboratoriumweegschaal met ijkgewichten met de nodige functionaliteiten uit is gerust. Een laboratoriumweegschaal is altijd voorzien van tal van specifieke instellingen. Denk daarbij aan:

  • Geschikt voor kalibratie
  • Geschikt om te ijken
  • DAkkS-geaccrediteerd lab

Is een weegschaal voor in het laboratorium eenvoudig te gebruiken?

Een weegschaal voor in het laboratorium staat bekend om het zeer eenvoudige gebruik. Daardoor kan iedere medewerker in het laboratorium uitstekend uit de voeten met het model dat u online gaat bestellen. Het is daarnaast ook mogelijk om een precisieweegschaal in verschillende maateenheden in te stellen. Op deze manier kunt u direct aan de slag met de door u gewenste uitkomsten. Indien gewenst kunt u net even wat makkelijker zoeken naar een geschikte weegschaal, door te filteren op onder meer het weegbereik, de resolutie en het type stroomvoorziening. Naar wat voor soort model bent u op dit moment precies op zoek?

Standaard minimaal 2 jaar garantie op uw laboratoriumweegschaal

Het is helemaal niet zo gek dat tal van professionals ons assortiment al weten te vinden. Ieder model voldoet namelijk altijd aan de hoogste standaarden. Ook ontvangt u altijd minimaal 2 jaar garantie op de laboratoriumweegschaal en accessoires die u koopt in de webshop. Wilt u op dit moment graag meer weten over een van de modellen uit het assortiment? Of ontvangt u graag een advies op maat over wat voor soort laboratoriumweegschaal het meest geschikt is voor uw laboratorium? Neem in beide gevallen even contact op met onze specialisten van de klantenservice. Dankzij onze ruime ervaring in het vak en uitstekende kennis over het assortiment kunt u altijd vertrouwen op een deskundig en professioneel advies voor uw bedrijf of project.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord