Advies

Snel en mobiel printen? Bestel vandaag uw printer accu bij Conrad

Om volledig mobiel en op verplaatsing te kunnen printen, is een draagbare printer een must. Met een draadloze en draagbare printer kunt u op locatie bij klanten van uw bedrijf printen. Dat is vaak een noodzaak om de privacy te garanderen. Om continu te blijven printen, moet u hierbij volledig op de printer accu kunnen vertrouwen. Daarom kunt u bij Conrad een reserve printer accu aankopen. Is de printer accu defect, dan bestelt u ook eenvoudigweg een nieuwe printer accu in enkele muisklikken.

De printeraccu is een van de meest kostbare onderdelen van uw mobiele printer

Bij een accu printer is de accu een van de meest kostbare onderdelen van het toestel. Tegelijkertijd gaat niet elke printer accu even lang mee. Dat is logisch, want deze levensduur hangt bijvoorbeeld af van hoe vaak u de batterij oplaadt en hoeveel u print. Drukt u op jaarbasis honderden pagina’s af met een accu printer, dan is de kans groot dat u na verloop van tijd merkt dat de huidige accu niet meer zo snel en zo vol oplaadt. Dan is het tijd om een nieuwe printer accu te kopen.

Welke spanningen voor printer accu's zijn verkrijgbaar?

De spanning van de printer accu’s bij Conrad varieert tussen 3,7 en 22V. Hoe hoger het voltage is, hoe meer spanning de accu kan afgeven en hoe sneller uw toestel werkt. Dit voltage moet compatibel zijn met uw printer. Bij Conrad vindt u gelukkig op een handige manier terug welke accu voor welke printer geschikt is. Het beste kunt u de oorspronkelijke accu uit de printer halen en het serienummer checken en vergelijken met de gegevens op de website.

Kies zelf de capaciteit van uw printeraccu

De capaciteit van de printer accu’s verschilt eveneens. De capaciteit varieert bij diverse types van printer accu’s van 360 mAh tot 5200 mAh. De capaciteit bepaalt hoe 'vol' u de printer accu kunt laden en hoe lang u dus kunt printen. Met een accu met een hoog voltage en een hoge capaciteit print u sneller en meer.

Printeraccu's van het merk Beltrona voor diverse merken van printers

De printer accu’s die we bij Conrad verkopen, zijn van het merk Beltrona. Deze zijn perfect afgestemd op de behoeftes van printers van diverse merken. Koopt u een printer accu bij Conrad, dan bent u zeker van een duurzame aankoop. Als u weet dat de accu als het ware het hart van de printer is, dan is het een goede investering om een nieuwe accu te kopen als de vorige niet meer naar behoren werkt.

Printer accu's: kiest u voor NiMH of Lithium-ion?

Een printer accu is bij Conrad van het type:

·         NiMH

·         Lithium-ion

Beide types hebben een hoge energiedichtheid en leveren duurzaam stroom af. Ze zijn gemakkelijk te recycleren en zijn bestand tegen lekken of andere schade. Print duurzaam met kwaliteitsvolle printeraccu's.

Conrad is de online specialist in printer accu's.

Bij Conrad koopt u de printer accu die u voor uw printers nodig heeft. Conrad is immers meer dan een online shop waar u op goed geluk een item koopt. We hechten er een groot belang aan dat u de juiste printer accu voor de juiste printer koopt. Binnen ons aanbod van meer dan 450.000 onderdelen vindt u zeker wat u zoekt.

Het spreekt voor zich dat u bij Conrad kunt rekenen op een uitstekende klantenservice, zowel online als via de telefoon. Voor grote projecten komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Conrad biedt immers ook de mogelijkheid voor projecten op maat. Hierbij leveren we u bijvoorbeeld printer accu’s in bulk voor uw bedrijf, maar kunnen we u ook adviseren over andere kantoorapparatuur en over de aankoop van de beste printers zelf. Conrad is een echt sourcingplatform dat graag met u meedenkt. Tot binnenkort bij Conrad.